Povezane vesti
Kako je Vučić odgovorio na pitanje o incidentima u Novom Pazaru?
Danas 19.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas kako svi koji misle da mogu da naruše mir, spokoj i nadu da Srbi i Bošnjaci mogu da žive neuporedivo bolje – neće imati podršku države. Ne bih ja govorio šta će nadležni državni organi… »
Moramo da živimo zajedno! Vučić poslao poruku Srbima i bošnjacima: Svaka moja inicijativa biće usmerena na razvoju Tutina…
Kurir 19.04.2024
Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se nakon odražne združene vojne vežbe "Vihor 2024" gde je istakao da će svaka njegova inicijativa biti usmerena na razvoju Tutina i Pazara. - Za mene je važno da uvek i u svakom trenutku… »
Vesti dana »
Mesec dana od tragedije u Novom Sadu: Blokada kod Železničke stanice, pa šetnja do Trga slobode
BBC News pre 29 minutajoš 19 povezanih
Centar Zlatibora neprepoznatljiv, palo pola metra snega! U ovim delovima Srbije ne prestaje da veje, RHMZ popalio alarme: "Celu noć je hučalo, jedva se probijamo" (foto, video)
Blic pre 23 minutajoš 20 povezanih
Adetokumbo tripl-dablom uništio Vašington: As Milvokija upisao i rekord sa Lilardom
Euronews pre 3 satajoš 16 povezanih
Tramp na čelu FBI želi Kaša Patela, koji je najavio turbulentne promene u agenciji
Novi magazin pre 2 satajoš 10 povezanih