Povezane vesti
Titanijum-dioksid u ukrasima za torte iz Srbije, pošiljka zadržana na granici
Radio 021 19.04.2024
Hrvatska je zadržala na granici pošiljku ukrasa za torte poreklom iz Srbije, objavio je RASFF - evropski sistem za brzo uzbunjivanje i obaveštavanje o hrani. Proizvod iz Srbije, namenjen tržištu Hrvatske, zadržan je na granici zbog prisustva… »
Još jedan proizvod iz Srbije zadržan na hrvatskoj granici
Moj Novi Sad 19.04.2024
Hrvatska je, zbog prisustva titanijum-dioksida, zadržala na granici pošiljku ukrasa za torte poreklom iz Srbije, objavio je RASFF – evropski sistem za brzo uzbunjivanje i obaveštavanje o hrani. Proizvod iz Srbije, namenjen tržištu Hrvatske… »
Hrvati hitno zadržali proizvod iz Srbije! Namenjen za ishranu, a potencijalno opasan!
Mondo 19.04.2024
Proizvod iz Srbije, namenjen tržištu Hrvatske, zadržan je na granici zbog prisustva titanijum-dioksida. Proizvod iz Srbije, namenjen tržištu Hrvatske, zadržan je na granici zbog prisustva titanijum-dioksida. Hrvatska je, zbog prisustva… »
Titanijum-dioksid u ukrasima za torte: Hrvatska zadržala na granici proizvod iz Srbije
N1 Info 19.04.2024
Hrvatska je, zbog prisustva titanijum-dioksida, zadržala na granici pošiljku ukrasa za torte poreklom iz Srbije, objavio je RASFF - evropski sistem za brzo uzbunjivanje i obaveštavanje o hrani. Proizvod iz Srbije, namenjen tržištu Hrvatske, zadržan… »
Vesti dana »

Studentski i građanski protest u Šapcu – centralni deo programa počeo odavanjem pošte stradalima u Novom Sadu
RTV pre 22 minutajoš 43 povezane

Izveštaj: Rokovi za renoviranje Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Radio 021 pre 5 satijoš 11 povezanih

VIDEO Topovski udar pukao dva metra od mene: Ogluveo sam na desno uvo u epicentru rusvaja u Parizu
Nova pre 3 satajoš 40 povezanih

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Beta pre 7 satijoš 5 povezanih

Incident u Bačkom Petrovcu: Fizički sprečen ulaz na izbore za Maticu Slovačku, SRCE traži reakciju
Serbian News Media pre 3 satajoš 16 povezanih