Повезане вести
Ужасна вест, Ханга завршио сезону?!
Спортске.нет 19.04.2024
Лоше вести за навијаче Црвене звезде. Црвено-бели ће у поход на титуле у АдмиралБет АБА лиги и Суперлиги Србије вероватно морати без искусног мађарског кошаркаша Адама Ханге. Бивши играч Барселоне и Реала говорио је за мађарске… »
Ханга: Сезона је за мене завршена, кост је пукла на два дела
Спортски журнал 19.04.2024
Кошаркаш најавио да ће морати да мирује између шест и осам недеља. Црвена звезда је најавила да ће Адам Ханга да протпусти неколико недеља због повреде, али како ствари стоје, за Мађарског репрезентативца је сезона – готова… »
Ханга потврдио ‘црне слутње’: ‘Највероватније је сезона за мене завршена!’
Хот спорт 19.04.2024
Огроман хендикеп за Црвену звезду. Само што је почео плеј-оф АБА лиге, а ‘црвено-бели’ остали су без Адама Ханге. Он је због повреде морао да се оперише. Иако су се неки надали да повреда није претерано озбиљна, изгледа да ипак… »
Адам Ханга: Сезона је за мене највероватније завршена
Данас 19.04.2024
Кошаркаш Црвене звезде Адам Ханга говорио је за мађарске медије поводом повреде коју је недавно доживео на тренингу српског шампиона. Информације које је открио колегама из своје домовине свакако поручују да га чека прилично дуг… »
Адам Ханга: Волео бих да останем у Звезди, али…
Спорт клуб 19.04.2024
Мађарски кошаркаш Адам Ханга претходног лета стигао је у Црвену звезду из редова првака Европе – Реал Мадрида. Уговор са шампионом Србије истиче му на лето 2025. године, а за мађарске медије Ханга је говорио о својој будућности у… »
Шок за Црвену звезду: Завршио сам сезону, имам два прелома!
Мондо 19.04.2024
Црвена звезда је остала без јако битног играча пред почетак борбе за трофеје у АБА лиги у Суперлиги Србије. Црвена звезда је остала без јако битног играча пред почетак борбе за трофеје у АБА лиги у Суперлиги Србије. Нове муке за… »
"За мене је сезона завршена!" Важан кошаркаш Звезде открио ужасну вест: Кост је пукла на два дела, а била је безопасна…
Курир 19.04.2024
Кошаркаш Црвене звезде, Адам Ханга, поручио је да највероватније неће поново играти ове сезоне. Искусни бек је тако открио изузетно лошу вест пред саму завршницу сезоне, односно одлучујуће утакмице у АБА лиги, затим и првенство… »
Шок за Звезду! Један од најбољих играча највероватније завршио сезону
Телеграф 19.04.2024
Поломио је кост на два дела. Црвена звезда је у среду објавила да ће Адам Ханга услед повреде пропустити неколико недеља, а сада је он сам у изјави истакао да је за њега сезона највероватније готова! Мађарски играч ишао и на… »
Вести дана »
КиМ: Део северне и јужни део Митровице, као и Вучитрн и Србица, други дан без воде
Данас пре 1 сатјош 72 повезане
Америчке снаге заплијениле танкер под руском заставом у сјеверном Атлантику након дуге потјере
Слободна Европа пре 1 сатјош 67 повезаних
САД заплениле нафтни танкер под руском заставом, наводно повезан са Венецуелом
BBC News пре 1 сатјош 41 повезана