Povezane vesti
Nestorović počeo da prikuplja potpise za izbore u Beogradu: "Mi smo pravi, verujte nam na reč" (video)
Blic 19.04.2024
Pokret "MI – snaga naroda" Branimira Nestorovića počeo je sa sakupljanjem potpisa za beogradske izbore. Nestorović je pozivajući građane da im potpis za izlazak na izbore poručio da su na prošlim izborima napravili čudo, a da će na izborima raspisanim za… »
„Mi smo pravi, verujte nam na reč“: Nestorović počeo da sakuplja potpise za beogradske izbore (VIDEO)
Danas 19.04.2024
Pokret MI – snaga naroda Branimira Nestorovića počeo je sa sakupljanjem potpisa za beogradske izbore. Nestorović je pozivajuće građane da im potpis za izlazak na izbore poručio da su na prošlim izborima napravili čudo, a da će na izborima raspisanim za… »
Vesti dana »

I dalje u vazduhu povećana koncentracija polena ambrozije: Evo kada se očekuje bolja situacija
Radio 021 pre 1 danjoš 10 povezanih

Šta se dešava u Nepalu? Varnicu zapalili snimci luksuznog života dece političara, gore zgrade institucija i političkih partija
Nova pre 41 minutajoš 29 povezanih

Zaključci diskusije u EP o Srbiji staju u šest tačaka: Kolike su izvesne sankcije Vučiću?
Radio 021 pre 3 satajoš 5 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 11 minutajoš 55 povezanih