Povezane vesti
Nestorović počeo da prikuplja potpise za izbore u Beogradu: "Mi smo pravi, verujte nam na reč" (video)
Blic 19.04.2024
Pokret "MI – snaga naroda" Branimira Nestorovića počeo je sa sakupljanjem potpisa za beogradske izbore. Nestorović je pozivajući građane da im potpis za izlazak na izbore poručio da su na prošlim izborima napravili čudo, a da će na izborima raspisanim za… »
„Mi smo pravi, verujte nam na reč“: Nestorović počeo da sakuplja potpise za beogradske izbore (VIDEO)
Danas 19.04.2024
Pokret MI – snaga naroda Branimira Nestorovića počeo je sa sakupljanjem potpisa za beogradske izbore. Nestorović je pozivajuće građane da im potpis za izlazak na izbore poručio da su na prošlim izborima napravili čudo, a da će na izborima raspisanim za… »
Vesti dana »
Počinje isplata 6.000 dinara: Ko danas dobija novac, a ko mora da sačeka do sutra
Vreme pre 20 minutajoš 37 povezanih
Podrška Trampu na najnižem nivou u političkoj karijeri: Okreću mu leđa i republikanci
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Makron pozvao Vašington da pruži bržu pomoć Ukrajini tokom sastanka sa Trampom
REUC pre 1 satjoš 9 povezanih
Stiglo pitanje, stigao i odgovor: Selektor Srbije otkrio njegovu budućnost na klupi „orlova“!
Hot sport pre 1 satjoš 18 povezanih
Jesen stiže, ali ne i pravo zahlađenje: Krajem septembra temperatura do 25 stepeni
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih