Povezane vesti
Voša čuva mladog napadača: Ivanović potpisao novi ugovor
Dnevnik 19.04.2024
Napadač Vojvodine Mihailo Ivanović potpisao je novi ugovor sa „Starom damom“ i igraće u crveno–belom dresu do 2027. godine. – Srećan sam što sam potpisao novi ugovor, jer sam oduvek govorio da želim da ostavim dubok trag u svom matičnom klubu. Takođe… »
Ivanović potpisao novi ugovor sa Vojvodinom
Sport klub 19.04.2024
Mihailo Ivanović produžio je ugovor sa Vojvodinom, objavio je novosadski klub. Ivanović je prve fudbalske korake ostvario u FK Krila Krajine iz Bačke Palanke, a u Vošinu omladinsku školu „Ilija Pantelić“ stigao je još kao 13-godišnjak. Mladi 19-godišnji… »
Vesti dana »

Ukrajina i Evropa odbile Putinov predlog za prekid vatre: Kontrapredlog za Trampa uoči sastaka na Aljasci
Telegraf pre 39 minutajoš 29 povezanih

Katai presudio TSC: Crvena zvezda minimalcem napravila uvertiru za revanš sa Lehom
Kurir pre 29 minutajoš 46 povezanih

Milan Borjan uhvaćen na severu kako gleda Zvezdu: Pogledajte šta su Delije uradile kada su ga videle
Telegraf pre 34 minutajoš 28 povezanih

RAT U UKRAJINI Zelenski povodom sastanka Trampa i Putina: "Ukrajinci neće dati svoju zemlju okupatorima"
Euronews pre 54 minutajoš 151 povezana

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih