Повезане вести
БиХ има новог селектора: Велика ствар за мене
Спортски журнал 19.04.2024
Сергеј Барбарез именован преузео Босну и Херцеговину. Сергеј Барбарез именован је за новог селектора фудбалера Босне и Херцеговине, објављено је данас на сајту Фудбалског савеза Босне и Херцеговине (ФСБиХ). - Функцију селектора… »
Озваничена замена за милошевића: Босна и Херцеговина има новог селектора!
Хот спорт 19.04.2024
Откако је завршио каријеру 2008. године, он уопште није био присутан у фудбалу Саво Милошевић је бивши, а нови селектор репрезентације Босне и Херцеговине је легендарни фудбалер ове земље, Сергеј Барбарез. Одлуку о његовом… »
Барбарез представљен: Имамо визију која ће се разликовати
Спорт клуб 19.04.2024
Сергеј Барбарез је у петак у Сарајеву, након седнице Извршног одбора Фудбалског савеза Босне и Херцеговине, представљен као нови селектор репрезентације. Уз Сергеја Барбареза као селектора Змајева, представљен је и Емир Спахић… »
Милошевић добио наследника - Легенда, али без дана тренерског стажа!
Спортске.нет 19.04.2024
Саво Милошевић се повукао са места селектора фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине, након што није успео да је одведе на Европско првенство, а као што смо вам и најавили још у уторак, његов наследник ће бити Сергеј… »
Саво Милошевић о одласку са клупе репрезентације Босне и Херцеговине: Моја процена актуелне политичке ситуације ми говори да…
Данас 19.04.2024
Српски стручњак, некадашњи тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да је на основу своје процене актуелне политичке ситуације у Босни и Херцеговини проценио да је боље да напусти функцију селектор фудбалске репрезентације те… »
Милошевић отворено о репрезентацији бих: „Ако је ситуација таква, онда је боље и поштеније повући се“
Хот спорт 19.04.2024
Схватио сам да је немогуће да имам целокупну подршку Саво Милошевић више није селектор репрезентације Босне и Херцеговине, а ускоро би требали да сазнамо ко ће бити његов наследник. Бивши тренер Партизана и Олимпије из… »
Саво Милошевић проговорио о растанку са БиХ
Б92 19.04.2024
Српски стручњак, некадашњи тренер Партизана Саво Милошевић је говорио о прекиду сарадње са фудбалском репрезентацијом Босне и Херцеговине. Милошевић ће у петак добити наследника на клупи, коју је водио до краја баража за… »
„Договорили смо се да би било тешко да наставимо сарадњу“
Спорт клуб 19.04.2024
Саво Милошевић ће у петак добити наследника на клупи репрезентације Босне и Херцеговине коју је напустио након завршетка баража за пласман на Еуро и пет утакмица на колико је водио Змајеве. Сергеј Барбарез биће у петак поподне… »
Вести дана »
Србија прекривена густом маглом, север у мраку целог дана - на југу покоји зрак сунца. Ниска облачност ће се задржати до овог датума.
Дневник пре 33 минутајош 8 повезаних
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 4 повезане