Povezane vesti
Teodora Miljković, inspiracija i uzor mlađima: Otkrivanje puta ka uspehu kroz rad, edukaciju i autentičnost
Mondo 19.04.2024
Teodora Miljković, preduzetnica, influenserka, komunikolog, sa samo 28 godina stekla je respektabilno radno iskustvo. Teodora Miljković, preduzetnica, influenserka, komunikolog, sa samo 28 godina stekla je respektabilno radno iskustvo. Kako je podelila… »
Teodora Miljković, inspiracija i uzor mlađima: Otkrivanje puta ka uspehu kroz rad, edukaciju i autentičnost
Kurir 19.04.2024
Teodora Miljković, preduzetnica, influenserka, komunikolog, sa samo 28 godina stekla je respektabilno radno iskustvo. Kako je podelila sa nama u podkastu „Biti žena“, svoju karijeru je započela sa samo šest godina. Od tada, pa do kraja osnovne… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 51 minutajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Mogu da zarade do: 50.000 evra ratujući Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za vojne dobrovoljce uzrasta od 18 do 24 godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana