Povezane vesti
„Gledala sam u čoveka koji mi je ubio dete, nisam izdržala, okrenula sam glavu“: Neutešna majka ubijene tiktokerke Noe…
Nova 19.04.2024
Boba Milivojev, majka ubijene tiktokerke Noe Milivojev (18), u četvrtak je prvi put u sudnici Višeg suda u Beogradu videla Ognjena Dabetića, optuženog za surovo ubistvo njenog deteta. U sudnicu je ušla u crnini koju nosi već devet meseci, za susret… »
"Gledala sam u čoveka koji mi je ubio dete i nisam izdržala" Majka Noe prvi put oči u oči sa ubicom: Zanemela od njegove…
Kurir 19.04.2024
Boba Milivojev, majka ubijene tiktokerke Noe Milivojev (18), u četvrtak je prvi put u sudnici Višeg suda u Beogradu videla Ognjena D., optuženog za surovo ubistvo njenog deteta. U sudnicu je ušla u crnini koju nosi već devet meseci, za susret sa… »
Vesti dana »
"Određivanjem pritvora potpisana mu smrtna presuda": Brat Gorana Vesića se ponovo oglasio: Znam ga, neće prekinuti štrajk glađu
Blic pre 57 minutajoš 58 povezanih
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 3 satajoš 33 povezane
Ovo je majka osumnjičena da je ugušila bebu: Komšije u šoku zbog nezapamćenog zločina u okolini Ivanjice, tvrde da je sa dvomesečnim sinom bila u kući svojih roditelja (foto)
Blic pre 58 minutajoš 25 povezanih
Predsednik Ekvatorijalne Gvineje u Beogradu; Vučić: Srbija ume da pamti i biće uvek uz vaš narod
RTS pre 57 minutajoš 19 povezanih