Povezane vesti
Miloš Jovanović: Ne pada mi na pamet da izlazim na izbore, vlast pokazala da je lažovska
N1 Info 19.04.2024
"Lično, ne pada mi na pamet da izlazim na izbore. Ne znam da li sam bio dovoljno jasan. Ne pada mi na pamet. U principu se ljudi iz predsedništva slažu svi. Mislim da je stvar mnogo ozbiljnija nego što nam se čini danas", kaže za N1 predsednik Nove… »
Miloš Jovanović: Ne pada mi na pamet da izlazim na izbore, vlast pokazala da je lažovska
Novi magazin 19.04.2024
"Lično, ne pada mi na pamet da izlazim na izbore. Ne znam da li sam bio dovoljno jasan. Ne pada mi na pamet. U principu se ljudi iz predsedništva slažu svi. Mislim da je stvar mnogo ozbiljnija nego što nam se čini danas", kaže za N1 predsednik Nove… »
Vesti dana »
Crveni meteoalarm u Srbiji: Temperatura danas do 40 stepeni, u 7 sati najtopliji Beograd sa 27
Insajder pre 49 minutajoš 25 povezanih
Navršava se 31 godina od "Oluje": Godišnjica se obeležava u Mrkonjić Gradu, parastos za stradale u Crkvi Svetog Marka Beogradu
Insajder pre 14 minutajoš 20 povezanih
Pešak oboren u Jajincima, sa teškim povredama prebačen u Urgentni: Izveštaj Hitne pomoći o noći za nama
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
Napad na Moskovsku oblast, petoro stradalo; Iran odustao od napada na tri cilja u Ukrajini
RTS pre 24 minutajoš 8 povezanih
Jovanović: Vodosnabdevanje u Sopotu kritično tokom toplotnog talasa
Danas pre 39 minutajoš 2 povezane