Povezane vesti
Boško Jakovljević zatečen vešću o smrti voditeljke
B92 19.04.2024
Voditelj slomljen zbog vesti da je njegova koleginica preminula. Voditeljka Pink televizije, Bojana Janković, umrla je večeras, 19. aprila, u 46. godini. Ova vest zatekla je i rastužila mnoge. Bojana je vodila kultnu emisiju "City klub" i svoj posao… »
Boško jakovljević za Kurir nakon vesti da je Bojana Janković umrla: Sad ste me zatekli, u potpunom sam šoku
Kurir 19.04.2024
Naciju je šokirala vest da je preminula Bojana Janković, nekada popularna voditeljka City kluba. Ona je svoj posao obavljala vrlo uspešno zajedno sa Boškom Jakovljevićem koji se oglasio za Kurir povodom tragedije. - Sad ste me zatekli. Jedno vreme… »
"U potpunom sam šoku..." Dugogodišnji kolega Bojane Janković zatečen tragičnom vešću o njenoj smrti
Večernje novosti 19.04.2024
NACIJU je šokirala vest da je preminula Bojana Janković, nekada popularna voditeljka City kluba. Foto: Instagram Ona je svoj posao obavljala vrlo uspešno zajedno sa Boškom Jakovljevićem koji se oglasio za Kurir povodom tragedije. - Sad ste me… »
Vesti dana »

Podrška ispred suda za studentkinju kojoj je u Novom Sadu polomljena vilica
NIN pre 1 satjoš 37 povezanih

Kućni pritvor i za preostalo troje aktivista iz Novog Sada
Novi magazin pre 32 minutajoš 24 povezane

NALED nominovao deset reformskih prioriteta za novu Vladu Srbije
Ekapija pre 27 minutajoš 14 povezanih

Brnabić: Srbija mora da nadoknadi sve što je izgubila zbog blokada, izbori nepotrebni
Jugmedia pre 1 satjoš 19 povezanih

Crnogorski mediji: Devojka koja je poginula tokom parasejlinga u Budvi državljanka Srbije
Euronews pre 3 minutajoš 31 povezana