Povezane vesti
Boško Jakovljević zatečen vešću o smrti voditeljke
B92 19.04.2024
Voditelj slomljen zbog vesti da je njegova koleginica preminula. Voditeljka Pink televizije, Bojana Janković, umrla je večeras, 19. aprila, u 46. godini. Ova vest zatekla je i rastužila mnoge. Bojana je vodila kultnu emisiju "City klub" i svoj posao… »
Boško jakovljević za Kurir nakon vesti da je Bojana Janković umrla: Sad ste me zatekli, u potpunom sam šoku
Kurir 19.04.2024
Naciju je šokirala vest da je preminula Bojana Janković, nekada popularna voditeljka City kluba. Ona je svoj posao obavljala vrlo uspešno zajedno sa Boškom Jakovljevićem koji se oglasio za Kurir povodom tragedije. - Sad ste me zatekli. Jedno vreme smo… »
"U potpunom sam šoku..." Dugogodišnji kolega Bojane Janković zatečen tragičnom vešću o njenoj smrti
Večernje novosti 19.04.2024
NACIJU je šokirala vest da je preminula Bojana Janković, nekada popularna voditeljka City kluba. Foto: Instagram Ona je svoj posao obavljala vrlo uspešno zajedno sa Boškom Jakovljevićem koji se oglasio za Kurir povodom tragedije. - Sad ste me zatekli… »
Vesti dana »

Trumpove carine stupile na snagu – novi test za svetsku ekonomiju
Bloomberg Adria pre 59 minutajoš 41 povezana

Rusi tokom noći napali Dnjepar: Bukte požari, ima povređenih: Na meti i rodni grad Zelenskog
Blic pre 19 minutajoš 32 povezane

Prva izjava Amadeus benda nakon nesreće: Hitna pomoć i policija odmah reagovali: "Preskakali smo sedišta da izađemo iz kombija"
Blic pre 14 minutajoš 14 povezanih

Čitaoci B92.sport zadovoljni Zvezdom: Krunić zamalo odličan, jaka četvorka za Milojevića FOTO
B92 pre 1 satjoš 15 povezanih