Povezane vesti
Boško Jakovljević zatečen vešću o smrti voditeljke
B92 19.04.2024
Voditelj slomljen zbog vesti da je njegova koleginica preminula. Voditeljka Pink televizije, Bojana Janković, umrla je večeras, 19. aprila, u 46. godini. Ova vest zatekla je i rastužila mnoge. Bojana je vodila kultnu emisiju "City klub" i svoj posao… »
Boško jakovljević za Kurir nakon vesti da je Bojana Janković umrla: Sad ste me zatekli, u potpunom sam šoku
Kurir 19.04.2024
Naciju je šokirala vest da je preminula Bojana Janković, nekada popularna voditeljka City kluba. Ona je svoj posao obavljala vrlo uspešno zajedno sa Boškom Jakovljevićem koji se oglasio za Kurir povodom tragedije. - Sad ste me zatekli. Jedno vreme… »
"U potpunom sam šoku..." Dugogodišnji kolega Bojane Janković zatečen tragičnom vešću o njenoj smrti
Večernje novosti 19.04.2024
NACIJU je šokirala vest da je preminula Bojana Janković, nekada popularna voditeljka City kluba. Foto: Instagram Ona je svoj posao obavljala vrlo uspešno zajedno sa Boškom Jakovljevićem koji se oglasio za Kurir povodom tragedije. - Sad ste me… »
Vesti dana »
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama: Glas za jednakost i sigurnost
InfoKG pre 7 satijoš 33 povezane
Fizički sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije u Skupštini Srbije
BBC News pre 1 satjoš 172 povezane
Kakve je povrede dobio policajac kojeg je Kostić isprskao biber sprej
N1 Info pre 4 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 3 satajoš 22 povezane