Povezane vesti
Još jedna poznata voditeljka se oprostila od bojane Janković: Dobila sam aritmiju, ne mogu da verujem, šta?
Kurir 19.04.2024
Bojana Janković, nekada poznata kao Nikolić, voditeljka koja se proslavila kroz rad u emisiji "City" na televiziji Pink, pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu. Na vest o tragičnom događaju, oglasila se Bojanina nekadašnja koleginica Ivana… »
Dušica plače i ne može da dođe sebi, skrhana bolom: Ne mogu da verujem da je to istina šta god da se dogodilo...
Kurir 19.04.2024
Voditeljka Bojana Janković (devojačko Nikolić), koja se proslavila kao voditeljka Pinkove kultne emisije "City", pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu. Od nje se sada oprostila koleginica Dušica Jakovljević koja kaže kako svako ko je upoznao… »
Voditeljka Ivana Baltić šokirana vešću o smrti koleginice, progovorila o njihovom poslednjem susretu
Telegraf 19.04.2024
Istakla da su bile u sjajnim odnosima. Bivša voditeljka TV Pink, Bojana Janković, pronađena je mrtva u stanu u Beogradu. Kako saznajemo, na telu nisu vidljivi tragovi nasilja. Nezvanično, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, a telo… »
Ivana Baltić dobila aritmiju nakon saznanja da je Bojana Janković preminula!
Svet plus 19.04.2024
Ivana Baltić doživela aritmiju nakon saznanja o smrti Bojane Janković, nekadašnje voditeljke Pink televizije. Srela sam je pre par godina... Šokirana sam! Televizija Pink gde je Bojana Janković radila, odnosno novinari portala Pinka pozvali su za… »
Vesti dana »
Pogledajte kako su reagovali studenti Pravnog fakulteta na vest o povređivanju svoje koleginice u Ruzveltovoj
Nova pre 1 satjoš 94 povezane
(BLOG) „Nećete nas gaziti“: Protesti širom Srbije zbog pokušaja ubistva devojke
N1 Info pre 8 minutajoš 17 povezanih
Protest i protestna šetnja u Nišu u znak podrške studentkinji koju je udario automobil
Insajder pre 37 minutajoš 54 povezane
Hronologija slučaja ubistva Olivera Ivanovića: Godine bez odgovora
BBC News pre 7 satijoš 41 povezana
JUKOM: MUP mora da obezbedi skupove studenata, odgovorni kao i vozač koji je povredio studentkinju
Beta pre 1 satjoš 44 povezane