Повезане вести

(Видео) "са његових десет месеци креће борба": Браца је херој који не може самостално да хода, али волео би да постане…

(Видео) "са његових десет месеци креће борба": Браца је херој који не може самостално да хода, али волео би да постане…

Блиц 20.04.2024
Браца је мали а заправо велики и храбри борац који има жељу да постане фудбалер, баш као и његов брат, ипак Браца не може самостално да хода, али екипа емисије "Срце за децу" која се емитује суботом у 17.30 сати само на Блиц… »
(Видео) "паре ударе у главу": Џенан Лончаревић се разводи после 25 година брака, а доживео је и велику трагедију, у…

(Видео) "паре ударе у главу": Џенан Лончаревић се разводи после 25 година брака, а доживео је и велику трагедију, у…

Блиц 20.04.2024
Певач Џенан Лончаревић родом је из Пријепоља које је екипа емисије "Метар мога села" која се емитује само на Блиц телевизији на МТС Ирис ТВ каналу 117 у суботу у 16 сати, обишла управо због актуелне приче о разводу певача и то… »
(Видео) "мора да је швалерација у питању": У родном граду Џенана Лончаревића сви коментаришу развод од супруге Самире: "Као…

(Видео) "мора да је швалерација у питању": У родном граду Џенана Лончаревића сви коментаришу развод од супруге Самире: "Као…

Блиц 20.04.2024
У медијима је пре неколико дана одјекнула вест да се певач Џенан Лончаревић разводи од супруге Самире са којом је био 25 година у браку, а у Пријепољу, родном граду овог певача суграђани причају о овој теми за емисију "Метар… »
(Видео) "воли колаче и младе жене": У Пријепољу сви имају речи хвале за Џенана: "Има добру душу, помаже народу"

(Видео) "воли колаче и младе жене": У Пријепољу сви имају речи хвале за Џенана: "Има добру душу, помаже народу"

Блиц 20.04.2024
Певач Џенан Лончаревић главна је тема медија последњих дана од када се прочуло за развод од супруге Самире са којом је био 25 година у браку. О овом догађају као и о детаљима из живота Џенана Лончаревића само за емисију… »
(Видео) "15.: Маја када је мој отац умро, ја сам одиграо представу увече" Марко Јанкетић гост емисије "Балканском улицом"…

(Видео) "15.: Маја када је мој отац умро, ја сам одиграо представу увече" Марко Јанкетић гост емисије "Балканском улицом"…

Блиц 20.04.2024
У недељу у 16.30 сати само на Блиц телевизији на МТС Ирис ТВ каналу 117 гост емисије "Балканском улциом" је глумац Марко Јанкетић. Марко Јанкетић је позоришни, телевизијски и филмски глумац који како сам каже у емисији… »
"Овај апарат служи за мерење температуре на Смедеревцу" : Не пропустите викенд издање емисије "Нека ти је слатко", јер јела…

"Овај апарат служи за мерење температуре на Смедеревцу" : Не пропустите викенд издање емисије "Нека ти је слатко", јер јела…

Блиц 20.04.2024
Водитељка Тања Анђелковић и њена мама Љиља одлучиле су да се врате традиционалном начину спремања хране. У помоћ им је пристигао чувени шпорет Смедеревац. Како се мери температура на њему, али и зашто су јела укуснија која… »
"Умирем! Хоћу у земљу да пропаднем" Цеца испричала какве је ситуације имала са покојним супругом: Грбава сам испала

"Умирем! Хоћу у земљу да пропаднем" Цеца испричала какве је ситуације имала са покојним супругом: Грбава сам испала

Блиц 19.04.2024
Цеца Ражнатовић присетила се у својој емисији "Цеца схов" једне ситуације коју је имала са покојним супругом. У петак, 19. априла, од 22 часова, само на "Блиц" телевизији, МТС Ирис ТВ КАНАЛ 117, а на платформама Супернова и м:САТ… »
"Ку***нлук није направио проблем у браку, већ..." Шок изјава Хариса Џиновића, ево шта је рекао о пропалом браку

"Ку***нлук није направио проблем у браку, већ..." Шок изјава Хариса Џиновића, ево шта је рекао о пропалом браку

Блиц 19.04.2024
Харис Џиновић отворио је душу о разводу од Мелине Џиновић у "Цеца схов". У петак, 19. априла, од 22 часова, само на "Блиц" телевизији, МТС Ирис ТВ КАНАЛ 117, а на платформама Супернова и м:САТ на броју 17. емитује се нова… »

Вести дана »