Povezane vesti

„Voleo bih da ostanem u Zvezdi“: Čović otkrio koliko je zarađivao Panter i zbog čega je otišao!

„Voleo bih da ostanem u Zvezdi“: Čović otkrio koliko je zarađivao Panter i zbog čega je otišao!

Hot sport 20.04.2024
Amerikanac je nastupao za klub sa Malog Kalemegdana u sezoni 2019/20 Sport klub je nedavno ugostio prvog čoveka Crvene zvezde, Nebojšu Čovića, koji je između ostalog govorio o sadašnjem kapitenu Partizana, a bivšem košarkašu Zvezde, Kevinu… »
Čović: Partizan i Zvezda treba da pričaju, Ostoja i ja nikad

Čović: Partizan i Zvezda treba da pričaju, Ostoja i ja nikad

Sport klub 20.04.2024
Nebojša Čović tvrdio je tokom gostovanja na Sport Klubu, u najnovijoj epizodi podkasta "Večiti", da je u jednom trenutku postignut džentlmenski dogovor sa Ostojom Mijailovićem o smirivanju tenzija između dva kluba, ali da je predsednik Partizana… »
Čović priznao jednu svoju veliku grešku: Prvi čovek Crvene zvezde smatra da svima može da se desi promašaj!

Čović priznao jednu svoju veliku grešku: Prvi čovek Crvene zvezde smatra da svima može da se desi promašaj!

Hot sport 20.04.2024
Prvi čovek Zvezde priznao grešku. Sport klub je nedavno ugostio prvog čoveka Crvene zvezde, Nebojšu Čovića, koji je između ostalog govorio o lošoj selekciji igrača za evroligaške timove. ČITAV INTERVJU DOSTUPAN JE OVDE. – Kako prolaze igrači… »
Čović o Lesoru: Pre dolaska u Partizan, rekao je Mišku…

Čović o Lesoru: Pre dolaska u Partizan, rekao je Mišku…

Sport klub 20.04.2024
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović u intervjuu za Sport klub govorio je i o bivšem igraču Partizana i Zvezde Matijasu Lesoru, sa kojim je nedavno imao i raspravu preko medije. ČOVIĆ NA SPORT KLUBU: „Dok se Duško brčkao, Dozet gledao… »
„Dok se Duško brčkao, Dozet gledao igrače“ (VIDEO)

„Dok se Duško brčkao, Dozet gledao igrače“ (VIDEO)

Sport klub 20.04.2024
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović bio je gost Sport kluba, dao je dug intervju, a jedna od tema bio je i sportski direktor kluba Milan Dozet. GOSTOVANJE NEBOJŠE ČOVIĆA NA SPORT KLUBU Plavšić vs Čović: To su katastrofalni igrači! (VIDEO)… »
Ko će da bira tim zvezde, čoveče božiji!? Čović povisio ton u studiju: Hoćete vi da birate igrače?

Ko će da bira tim zvezde, čoveče božiji!? Čović povisio ton u studiju: Hoćete vi da birate igrače?

Mondo 20.04.2024
Nebojša Čović odgovarao je na pitanja o Crvenoj zvezdi, planovima, dovođenju igrača... Nebojša Čović odgovarao je na pitanja o Crvenoj zvezdi, planovima, dovođenju igrača... Prvi čovek Crvene zvezde Meridijanbet bio je gost " Sport kluba" i… »
Čović o "promašaju" Zvezde: Ja sam platio da ode

Čović o "promašaju" Zvezde: Ja sam platio da ode

B92 20.04.2024
Nebojša Čović, prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda je govorio o dovođenju igrača. On je u razgovoru za "Sport klub", prilikom intervjua istakao da nije taj koji se pita za pojačanja. "Znate li kako to funkcioniše? Sportski direktor… »
Čović razjasnio ko će birati tim Zvezde za narednu sezonu

Čović razjasnio ko će birati tim Zvezde za narednu sezonu

Sportske.net 20.04.2024
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, pored brojnih tema govorio je u razgovoru za "Sport klub" i o tome ko skautira tim za narednu sezonu. "Znate kako to funkcioniše? Sportski direktor, generalni menadžer prvog tima i svi pomoćni treneri…… »

Vesti dana »