Повезане вести
Карлеуша опет себи уделила комплименте, па открила кад ће у пензију
Нова 20.04.2024
Певачица Јелена Карлеуша обратила се на Инстаграму својим обожаваоцима и открила када планира да заврши каријеру. Карлеуша је обраћање почела у свом стилу, драматично. „Поштована публико, као што знате, ја имам 45 година. У… »
Још само толико ћу бити на сцени! Јк открила кад иде у пензију: Тешко да ће Универзум опет направити грешку
Мондо 20.04.2024
Јелена Карлеуша открила је још колико планира да буде активна на музичкој сцени. Јелена Карлеуша открила је још колико планира да буде активна на музичкој сцени. Јелена Карлеуша недавно је све одушевила када се појавила на једном… »
Јк открила када ће у пензију! Оволико још планира да буде на сцени: Да се опет роди једна оваква, тешко да ће Универзум опет...…
Курир 20.04.2024
Јелена Карлеуша је скоро три деценије на естради, а сада је изненадила објавом колико још планира активно да се бави певањем. Она је направила рачуницу коју је поделила са својим пратиоцима, а како је истакла, остало им је… »
Шок објава Јелене Карлеуше, поменула је пензију и смрт: Открила још колико ће година радити
Телеграф 20.04.2024
Јелена је, у шали, извела скроз тачне пропрачуне и открила још колико ће се дружити с публиком. Поп дива Јелена Карлеуша изненадила је својом објавом на Инстаграму, овог јутра, 20. априла, у којој је поменула и своју пензију те… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана