Povezane vesti
Bivši igrač zvezde oštar prema Baharu: Evo šta je rekao o bivšem strategu crveno-belih
Večernje novosti 20.04.2024
Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković govorio je za Mocart sport o Zvezdi, ali i o bivšem treneru Baraku Baharu. FOTO: M. Vukadinović Stojković ističe da mu se uopšte nije svidelo to što je radio Bahar. – Naravno da pratim sve utakmice… »
Ljubimac delija osuo paljbu po baharu: „Smučilo mi se ono kod Baraka, sve nešto zbrda-zdola!“
Hot sport 20.04.2024
„Čim je otišao, rezultati su odmah došli“ Crvena zvezda nije odradila najbolje prvi deo sezone, kao trener je došao Barak Bahar, koji je nakon par meseci u Beogradu napustio klub. Upravo o njegovom radu u Zvezdi, govorio je bivši fudbaler kluba… »
Smučila mi se zvezda kod Bahara! Oglasio se miljenik Delija: Sve nešto zbrda-zdola, pa šta uradimo!
Mondo 20.04.2024
Filip Stojković kritikovao Baraka Bahara i njegov fudbal koji je Zvezda igrala jesenas. Filip Stojković kritikovao Baraka Bahara i njegov fudbal koji je Zvezda igrala jesenas. Mučila se Crvena zvezda jesenas kod Baraka Bahara, a nakon poraza u 171… »
"Sve mi se smučilo kod Bahara"
B92 20.04.2024
Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković osvrnuo se na igru tog tima pod Barakom Baharom. Crveno-beli nisu imali za pamćenje prvi deo sezone, nakon kojeg je izraelski stručnjak otišao iz kluba. Stojković ističe da je Zvezdu slabije pratio… »
Vesti dana »

Ipak nije bila policija: Bajker tvrdi da su motociklisti užurbano napustili mesto udara u Beogradu
Radio 021 pre 1 satjoš 56 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 5 satijoš 9 povezanih

Zlatibor Lončar: Netačno da je neko umro od posledica srčanog udara izazvanog „zvučnim topom“
Danas pre 1 satjoš 34 povezane

Požar u diskoteci u Severnoj Makedoniji, najmanje 59 mrtvih i više od 150 povređenih
Insajder pre 1 satjoš 216 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napustili Pionirski park
N1 Info pre 32 minutajoš 27 povezanih