Povezane vesti
Bivši igrač zvezde oštar prema Baharu: Evo šta je rekao o bivšem strategu crveno-belih
Večernje novosti 20.04.2024
Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković govorio je za Mocart sport o Zvezdi, ali i o bivšem treneru Baraku Baharu. FOTO: M. Vukadinović Stojković ističe da mu se uopšte nije svidelo to što je radio Bahar. – Naravno da pratim sve utakmice… »
Ljubimac delija osuo paljbu po baharu: „Smučilo mi se ono kod Baraka, sve nešto zbrda-zdola!“
Hot sport 20.04.2024
„Čim je otišao, rezultati su odmah došli“ Crvena zvezda nije odradila najbolje prvi deo sezone, kao trener je došao Barak Bahar, koji je nakon par meseci u Beogradu napustio klub. Upravo o njegovom radu u Zvezdi, govorio je bivši fudbaler kluba… »
Smučila mi se zvezda kod Bahara! Oglasio se miljenik Delija: Sve nešto zbrda-zdola, pa šta uradimo!
Mondo 20.04.2024
Filip Stojković kritikovao Baraka Bahara i njegov fudbal koji je Zvezda igrala jesenas. Filip Stojković kritikovao Baraka Bahara i njegov fudbal koji je Zvezda igrala jesenas. Mučila se Crvena zvezda jesenas kod Baraka Bahara, a nakon poraza u 171… »
"Sve mi se smučilo kod Bahara"
B92 20.04.2024
Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković osvrnuo se na igru tog tima pod Barakom Baharom. Crveno-beli nisu imali za pamćenje prvi deo sezone, nakon kojeg je izraelski stručnjak otišao iz kluba. Stojković ističe da je Zvezdu slabije pratio… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest u Beogradu, dan posle: Potresna iskustva građana ka kojima je ispaljen zvučni udar, „ćaci“ se povlače iz Pionirskog parka
Nova pre 13 minutajoš 53 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 48 minutajoš 197 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 22 povezane