Povezane vesti
Bivši igrač zvezde oštar prema Baharu: Evo šta je rekao o bivšem strategu crveno-belih
Večernje novosti 20.04.2024
Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković govorio je za Mocart sport o Zvezdi, ali i o bivšem treneru Baraku Baharu. FOTO: M. Vukadinović Stojković ističe da mu se uopšte nije svidelo to što je radio Bahar. – Naravno da pratim sve utakmice… »
Ljubimac delija osuo paljbu po baharu: „Smučilo mi se ono kod Baraka, sve nešto zbrda-zdola!“
Hot sport 20.04.2024
„Čim je otišao, rezultati su odmah došli“ Crvena zvezda nije odradila najbolje prvi deo sezone, kao trener je došao Barak Bahar, koji je nakon par meseci u Beogradu napustio klub. Upravo o njegovom radu u Zvezdi, govorio je bivši fudbaler kluba… »
Smučila mi se zvezda kod Bahara! Oglasio se miljenik Delija: Sve nešto zbrda-zdola, pa šta uradimo!
Mondo 20.04.2024
Filip Stojković kritikovao Baraka Bahara i njegov fudbal koji je Zvezda igrala jesenas. Filip Stojković kritikovao Baraka Bahara i njegov fudbal koji je Zvezda igrala jesenas. Mučila se Crvena zvezda jesenas kod Baraka Bahara, a nakon poraza u 171… »
"Sve mi se smučilo kod Bahara"
B92 20.04.2024
Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković osvrnuo se na igru tog tima pod Barakom Baharom. Crveno-beli nisu imali za pamćenje prvi deo sezone, nakon kojeg je izraelski stručnjak otišao iz kluba. Stojković ističe da je Zvezdu slabije pratio… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 31 minutajoš 26 povezanih

(Video/foto) skupština grada Novog Sada danas treba konačno raspravlja o BUDžETU Grupa ekstremnih studenata i opozicija noćas pokušala da upadne u instituciju, policija uspela da ih blokira
Dnevnik pre 31 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 31 minutajoš 11 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 31 minutajoš 6 povezanih