Povezane vesti
Bivši igrač zvezde oštar prema Baharu: Evo šta je rekao o bivšem strategu crveno-belih
Večernje novosti 20.04.2024
Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković govorio je za Mocart sport o Zvezdi, ali i o bivšem treneru Baraku Baharu. FOTO: M. Vukadinović Stojković ističe da mu se uopšte nije svidelo to što je radio Bahar. – Naravno da pratim sve utakmice… »
Ljubimac delija osuo paljbu po baharu: „Smučilo mi se ono kod Baraka, sve nešto zbrda-zdola!“
Hot sport 20.04.2024
„Čim je otišao, rezultati su odmah došli“ Crvena zvezda nije odradila najbolje prvi deo sezone, kao trener je došao Barak Bahar, koji je nakon par meseci u Beogradu napustio klub. Upravo o njegovom radu u Zvezdi, govorio je bivši fudbaler kluba… »
Smučila mi se zvezda kod Bahara! Oglasio se miljenik Delija: Sve nešto zbrda-zdola, pa šta uradimo!
Mondo 20.04.2024
Filip Stojković kritikovao Baraka Bahara i njegov fudbal koji je Zvezda igrala jesenas. Filip Stojković kritikovao Baraka Bahara i njegov fudbal koji je Zvezda igrala jesenas. Mučila se Crvena zvezda jesenas kod Baraka Bahara, a nakon poraza u 171… »
"Sve mi se smučilo kod Bahara"
B92 20.04.2024
Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković osvrnuo se na igru tog tima pod Barakom Baharom. Crveno-beli nisu imali za pamćenje prvi deo sezone, nakon kojeg je izraelski stručnjak otišao iz kluba. Stojković ističe da je Zvezdu slabije pratio… »
Vesti dana »
Danas novi protest u Novom Sadu, aktivisti najavljuju farbanje Bulevara oslobođenja u crveno
Nedeljnik pre 5 satijoš 7 povezanih
Aktivisti zauzeli Stari savski most, kaže poslanik Borko Stefanović
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 21 povezana
U Zvezdi nije uspeo - Kako je Džavonte Smart postao glavna faca Amerikanaca?
Sportske.net pre 55 minutajoš 18 povezanih
Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu: "Vesić i dalje štrajkuje glađu"
NIN pre 7 minutajoš 15 povezanih