Повезане вести

Бивши играч звезде оштар према Бахару: Ево шта је рекао о бившем стратегу црвено-белих

Бивши играч звезде оштар према Бахару: Ево шта је рекао о бившем стратегу црвено-белих

Вечерње новости 20.04.2024
Бивши фудбалер Црвене звезде Филип Стојковић говорио је за Моцарт спорт о Звезди, али и о бившем тренеру Бараку Бахару. ФОТО: М. Вукадиновић Стојковић истиче да му се уопште није свидело то што је радио Бахар. – Наравно да пратим… »
Љубимац делија осуо паљбу по бахару: „Смучило ми се оно код Барака, све нешто збрда-здола!“

Љубимац делија осуо паљбу по бахару: „Смучило ми се оно код Барака, све нешто збрда-здола!“

Хот спорт 20.04.2024
„Чим је отишао, резултати су одмах дошли“ Црвена звезда није одрадила најбоље први део сезоне, као тренер је дошао Барак Бахар, који је након пар месеци у Београду напустио клуб. Управо о његовом раду у Звезди, говорио је бивши… »
Смучила ми се звезда код Бахара! Огласио се миљеник Делија: Све нешто збрда-здола, па шта урадимо!

Смучила ми се звезда код Бахара! Огласио се миљеник Делија: Све нешто збрда-здола, па шта урадимо!

Мондо 20.04.2024
Филип Стојковић критиковао Барака Бахара и његов фудбал који је Звезда играла јесенас. Филип Стојковић критиковао Барака Бахара и његов фудбал који је Звезда играла јесенас. Мучила се Црвена звезда јесенас код Барака Бахара, а… »
"Све ми се смучило код Бахара"

"Све ми се смучило код Бахара"

Б92 20.04.2024
Бивши фудбалер Црвене звезде Филип Стојковић осврнуо се на игру тог тима под Бараком Бахаром. Црвено-бели нису имали за памћење први део сезоне, након којег је израелски стручњак отишао из клуба. Стојковић истиче да је Звезду… »

Вести дана »