Повезане вести
Милојевић: У оваквим мечевима нема правила
Спортски журнал 20.04.2024
По ко зна који пут се потврдило да је вечита фудбалска светковина немогућа за прогнозу. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић, признао је да је меч могао да оде у другом правцу: - Пред утакмицу сам рекао да ће бити другачији… »
Милојевић ни реч о суђењу: „Погледајте статистику, посед лопте, шутеве“! (видео)
Хот спорт 20.04.2024
Црвена звезда је после преокрета победила Партизан Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић коментарисао је на конференцији за медије победу свог тима у 173. вечитом дербију у ком су црвено-бели резултатом 3:2 савладали… »
Владан Милојевић: Опет голови из наших грешака, промашујемо, али никад не одустајемо
Дневник 20.04.2024
Тежак меч, као и сваки против вечитог ривала. Сви голови које примимо су производ наших грешака и лоших одлука, што је несхватљиво на овом нивоу и на утакмици овог типа, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић… »
Вести дана »
(Фото, видео) радарски снимци откривају хаос који стиже: Екстремно количине кише, снег, али ледена киша, све то данас!
Блиц пре 19 минутајош 54 повезане
Јаћимовићев син: Повређен сам у интервенцији полиције у Новом Саду, ударили ме штитом
Н1 Инфо пре 19 минутајош 43 повезане
Дрчелић: Захтевамо брзу реакцију и казне за одговорне; АБА лига: Судије донеле исправну одлуку
РТВ пре 4 минутајош 28 повезаних
Влада Србије: Снабдевање енергентима и даље стабилно, ради се на увећању државних резерви
Бета пре 49 минутајош 20 повезаних