Povezane vesti

Arifi: Razrešen sam funkcije predsednika opštine Preševo, od strane autoritarne vlasti u Beogradu

Arifi: Razrešen sam funkcije predsednika opštine Preševo, od strane autoritarne vlasti u Beogradu

Novi magazin 20.04.2024
Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi objavio je danas da je sinoć oko ponoći smenjen sa funkcije od strane "autoritarne vlasti Beograda". Nakon njegove smene postavljen je privremeni organ koji će obavljati funkciju predsednika do sledećih… »
Arifi: Autoritarna vlast u Beogradu smenila me je sa funkcije predsednika opštine Preševo

Arifi: Autoritarna vlast u Beogradu smenila me je sa funkcije predsednika opštine Preševo

Radio 021 20.04.2024
Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi objavio je da je "sinoć oko ponoći smenjen sa funkcije od strane autoritarne vlasti Beograda". Navodi da je "nakon njegove smene postavljen privremeni organ koji će obavljati funkciju predsednika do… »
Arifi: Vlasti u Beogradu me smenile sa mesta predsednika opštine Preševo

Arifi: Vlasti u Beogradu me smenile sa mesta predsednika opštine Preševo

N1 Info 20.04.2024
Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi saopštio je da je smenjen sa mesta predsednika opštine Preševo, a vlast u Srbiji optužio je kao autoritarnu koja sprovodi diskriminaciju Albanaca. „Juče u ponoć autoritarna vlast u Beogradu, samovoljno… »

Vesti dana »