Povezane vesti

Pojavila se u providnoj haljini i pokazala "čime raspolaže": Bojana Stamenov je nova žena

Pojavila se u providnoj haljini i pokazala "čime raspolaže": Bojana Stamenov je nova žena

Dnevnik 21.04.2024
Popularna pevačica prošla je kroz drastičnu transformaciju, a zahvaljujući disciplini, vežbi i promeni ishrane smršala je preko 70 kilograma. Festival "Beogradsko proleće" ove godine se održava u MTS Dvorani, a posebnu pažnju na sebe je skrenula… »
Jelena Tomašević pobedila na beogradskom proleću: Pevačica presrećna zbog priznanja: "Tijana Bogićević mi se smejala…

Jelena Tomašević pobedila na beogradskom proleću: Pevačica presrećna zbog priznanja: "Tijana Bogićević mi se smejala…

Blic 20.04.2024
Festival "Beogradsko proleće" ove godine se održao u MTS Dvorani, a program se od 20 časova emitovao uživo na "Blic" televiziji. Pobedu je odnela Jelena Tomašević, koja je bila presrećna zbog nagrade za pesmu "Veruj mi da verujem". - Tijana… »
Beogradsko proleće: Na Blic TV se uživo emitovao prestižni festival zabavne muzike

Beogradsko proleće: Na Blic TV se uživo emitovao prestižni festival zabavne muzike

Blic 20.04.2024
Festival "Beogradsko proleće" ove godine se održao u MTS Dvorani, a program se od 20 časova emitovao uživo na "Blic" televiziji. "Blic" TV je na kanalu 117 na MTS Iris TV, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17, dok je prenos festivala bio i… »
Bojana Stamenov u providnoj haljini: Pevačica smršala 70 kilograma - svi pogledi uprti u nju: "Ovo je moja kreacija" (Video)

Bojana Stamenov u providnoj haljini: Pevačica smršala 70 kilograma - svi pogledi uprti u nju: "Ovo je moja kreacija" (Video)

Blic 20.04.2024
Festival "Beogradsko proleće" ove godine se održava u MTS Dvorani, a program se od 20 časova emituje uživo na "Blic" televiziji. Večeras se na festivalu pojavila pevačica Bojana Stamenov, a ono što su mnogi primetili jeste da je drastično… »

Vesti dana »