Повезане вести

Две девојчице остале су без маме, а ми смо остали без ње: Дирљив опроштај од Бојане Јанковић

Две девојчице остале су без маме, а ми смо остали без ње: Дирљив опроштај од Бојане Јанковић

Стори 21.04.2024
Вест да је Бојана Јанковић преминула шокирала је све. Тело водитељке пронађено је у њеном стану, а узрок смрти још увек није познат. Од Бојане су се на друштвеним мрежама опростили многи који су је волели, а посебно су биле… »
Једна жеља јој је остала неостварена: Пријатељица открила шта је Бојана Јанковић планирала да уради

Једна жеља јој је остала неостварена: Пријатељица открила шта је Бојана Јанковић планирала да уради

Мондо 21.04.2024
За медије се огласила пријатељица преминуле Бојане Јанковић. За медије се огласила пријатељица преминуле Бојане Јанковић. Водитељка Бојана Јанковић (46), девојачко Николић, која је у петак пронађена мртва у свом стану у… »
Ово је неостварена жеља Бојане Јанковић: Прерана смрт спречила је у остварењу тог плана

Ово је неостварена жеља Бојане Јанковић: Прерана смрт спречила је у остварењу тог плана

Телеграф 21.04.2024
Другарицама је о томе причала. Бивша водитељка Бојана Јанковић (46), девојачко Николић, која је у петак пронађена мртва у стану у Београду, имала је жељу да купи кућу на мору. Прерана смрт спречила је у остарењу тог плана… »
Бивши зет Бојане Јанковић нем од бола и туге Огласио се након смрти водитељке: "Никада нећеш бити заборављена"

Бивши зет Бојане Јанковић нем од бола и туге Огласио се након смрти водитељке: "Никада нећеш бити заборављена"

Блиц 21.04.2024
Водитељка Бојана Јанковић, која се прославила као водитељка Пинкове култне емисије "Цити", пронађена је мртва прекјуче у стану у Београду. Бројни њени пријатељи су се опростили јавно од ње, а на свом Инстаграм профилу се… »
"Ми, њени, смо остали без ње": Певачица објавила потресно опроштајно писмо посвећено Бојани Јанковић - њене речи разарају…

"Ми, њени, смо остали без ње": Певачица објавила потресно опроштајно писмо посвећено Бојани Јанковић - њене речи разарају…

Блиц 21.04.2024
Водитељка Бојана Јанковић (бивше Николић), која се прославила као водитељка Пинкове култне емисије "Цити", пронађена је мртва прекјуче у стану у Београду. Бројне њене колеге и пријатељи остали су неми од бола и туге након ове… »

Вести дана »