Povezane vesti
Aleksić (NPS): Žao mi je što opozicija nije jedinstvena po pitanju izlaska na izbore
Beta 21.04.2024
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je da mu je žao što opozicija nije jedinstvena oko izlaska na izbore zakazane za 2. jun, saopštila je danas ta partija. Aleksić je u pisanoj izjavi ocenio da je… »
Aleksić: Žao mi je što opozicija nije jedinstvena po pitanju izlaska na izbore
NIN 21.04.2024
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je da mu je žao što opozicija nije jedinstvena oko izlaska na izbore zakazane za 2. jun, saopštila je danas ta partija. Aleksić je u pisanoj izjavi ocenio da je… »
Aleksić (NPS): Žao mi je što opozicija nije jedinstvena po pitanju izlaska na izbore
Insajder 21.04.2024
N1 Info 21.04.2024
Nedeljnik 21.04.2024
(Beta) – Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je da mu je žao što opozicija nije jedinstvena oko izlaska na izbore zakazane za 2. jun, saopštila je danas ta partija. Aleksić je u pisanoj izjavi ocenio da je… »
Vesti dana »

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 2 satajoš 47 povezanih

Sud odbio da odredi pritvor Bačulovu, osumnjičenom da je predvodio napad na policiju
RTS pre 3 satajoš 31 povezana

Spasila bebu koju je našla pored kontenjera, Pa odlučila da je usvoji Potrešena pevačica se oglasila: "Gde će ti duša..."
Alo pre 1 satjoš 32 povezane

Podrška studenata u blokadi novinarima UM: Čvrsto stojimo uz slobodne medije
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane