Повезане вести
Алексић (НПС): Жао ми је што опозиција није јединствена по питању изласка на изборе
Бета 21.04.2024
Председник Народног покрета Србије (НПС) и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је да му је жао што опозиција није јединствена око изласка на изборе заказане за 2. јун, саопштила је данас та партија. Алексић је у писаној… »
Алексић: Жао ми је што опозиција није јединствена по питању изласка на изборе
НИН 21.04.2024
Председник Народног покрета Србије (НПС) и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је да му је жао што опозиција није јединствена око изласка на изборе заказане за 2. јун, саопштила је данас та партија. Алексић је у писаној… »
Алексић (НПС): Жао ми је што опозиција није јединствена по питању изласка на изборе
Инсајдер 21.04.2024
Н1 Инфо 21.04.2024
Недељник 21.04.2024
(Бета) – Председник Народног покрета Србије (НПС) и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је да му је жао што опозиција није јединствена око изласка на изборе заказане за 2. јун, саопштила је данас та партија. Алексић је у… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Бета пре 14 минутајош 54 повезане
Баку (79) покосио камион у Нишу! Умрла у болници, возач побегао са лица места
Блиц пре 3 сатајош 28 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 13 сатијош 9 повезаних
Бољу вест звездаши нису могли да чују: Ево шта се дешава на тренингу у Грацу (видео)
Вечерње новости пре 3 минутајош 71 повезана