Повезане вести
Алексић (НПС): Жао ми је што опозиција није јединствена по питању изласка на изборе
Бета 21.04.2024
Председник Народног покрета Србије (НПС) и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је да му је жао што опозиција није јединствена око изласка на изборе заказане за 2. јун, саопштила је данас та партија. Алексић је у писаној… »
Алексић: Жао ми је што опозиција није јединствена по питању изласка на изборе
НИН 21.04.2024
Председник Народног покрета Србије (НПС) и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је да му је жао што опозиција није јединствена око изласка на изборе заказане за 2. јун, саопштила је данас та партија. Алексић је у писаној… »
Алексић (НПС): Жао ми је што опозиција није јединствена по питању изласка на изборе
Инсајдер 21.04.2024
Н1 Инфо 21.04.2024
Недељник 21.04.2024
(Бета) – Председник Народног покрета Србије (НПС) и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је да му је жао што опозиција није јединствена око изласка на изборе заказане за 2. јун, саопштила је данас та партија. Алексић је у… »
Вести дана »
Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Мој Нови Сад пре 4 минутајош 22 повезане
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 3 сатајош 9 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 2 сатајош 3 повезане
Стефановић (ССП): Вучићева идеја о уласку Западног Балкана у ЕУ звучи невероватно
Бета пре 30 минутајош 25 повезаних