Повезане вести

Четврти тријумф у последњих пет трка Ферштапен славио на Великој награди Кине

Четврти тријумф у последњих пет трка Ферштапен славио на Великој награди Кине

Дневник 21.04.2024
Возач Ред Була Макс Ферштапен победник је Велике награде Кине, пете трке у овогодишњој сезони Формуле 1. Троструки узастопни светски шампион дошао је до четврте победе на пет трка ове сезоне, пошто је славио са више од десет… »
Верстапен победио у трци за Велику награду Кине

Радио 021 21.04.2024
Возач Ред Була Макс Верстапен победио је данас у трци Формуле 1 за Велику награду Кине у Шангају. Троструки узастопни светски шампион остварио је четврту победу у сезони, у петој трци, а укупно 58. у каријери. Холанђанин је у… »
Ферстапен: Фантастично!

Ферстапен: Фантастично!

Б92 21.04.2024
Возач Ред Була Макс Верстапен рекао је да је задовољан данашњом победом у трци Формуле 1 за Велику награду Кине и да је уживао јер је током читавог викенда у Шангају био брз. "Сјајан је осећај. Читавог викенда сам био… »

Недељник 21.04.2024
(Бета) – Возач Ред Була Макс Верстапен победио је данас у трци Формуле 1 за Велику награду Кине у Шангају. Троструки узастопни светски шампион остварио је четврту победу у сезони, у петој трци, а укупно 58. у каријери. Холанђанин… »
Верстапен: Било је уживање возити у трци у Шангају

Верстапен: Било је уживање возити у трци у Шангају

Радио сто плус 21.04.2024
“Сјајан је осећај. Читавог викенда сам био невероватно брз. Било је уживање возити болид на свакој врсти гума. Преживели смо рестарте трке и болид је практично био као на шинама и могао сам да радим шта год сам хтео”, рекао је… »

Радио сто плус 21.04.2024
Троструки узастопни светски шампион остварио је четврту победу у сезони, у петој трци, а укупно 58. у каријери. Холанђанин је у суботу победио и у спринт трци на истој стази, а у данас је стартовао са пол позиције. Возач… »
Макс покорио и Кину, Алонсо му "отео" бод

Макс покорио и Кину, Алонсо му "отео" бод

Спортски журнал 21.04.2024
Холанђанин је остварио 58. победу у каријери, на 30. различитој стази. Победа у спринт трци дан раније, пол позиција, а онда и победа у Великој награди Кине, да му Алонсо није „отео“ најбржи круг, био би то савршен викенд за… »
Наставља се доминација: Макс Ферштапен одбранио пол-позицију и славио на Великој награди Кине

Наставља се доминација: Макс Ферштапен одбранио пол-позицију и славио на Великој награди Кине

Телеграф 21.04.2024
Све по старом на истоку Азије. Возач Ред Була, Макс Ферштапен победник је Велике награде Кине, пете трке у овогодишњој сезони Формуле 1. Троструки узастопни светски шампион дошао је до четврте победе на пет трка ове сезоне… »

Вести дана »