Povezane vesti
Pokosio dečaka (9) na pešačkom i pobegao: Užas u Prokuplju, oglasila se majka deteta: "Gde mi to živimo"
Mondo 21.04.2024
Vozilo je na pešačkom prelazu u Prokuplju udarilo devetogodišnje dete, a vozač je nakon nezgode pobegao. Vozilo je na pešačkom prelazu u Prokuplju udarilo devetogodišnje dete, a vozač je nakon nezgode pobegao. U prokupačkom naselju Carina, vozilo je na… »
„Kakav je to čovek da zgazi dete i pobegne? Gde mi živimo“: Dečak (9) oboren na pešačkom dok se vraćao iz prodavnice, oglasila…
Nova 21.04.2024
U prokupačkom naselju Carina, vozilo je na pešačkom prelazu udarilo devetogodišnje dete, a vozač je nakon nezgode pobegao. Dete je trenutno na Odeljenju hirurgije prokupačke bolnice. Dobro je, ali je zadržano na posmatranju. Nezgoda se dogodila juče, u… »
Pregazio devetogodišnje dete i pobegao
Rešetka 21.04.2024
U prokupačkom naselju Carina, vozilo je na pešačkom prelazu udarilo devetogodišnje dete, a vozač je nakon nezgode pobegao. Dete je trenutno na Odeljenju hirurgije prokupačke bolnice. Dobro je, ali je zadržano na posmatranju. Nezgoda se dogodila juče, u… »
Vesti dana »
Sastanak Trampa i Sija u Pekingu trajao dva sata: Kina upozorila SAD zbog Tajvana
Nedeljnik pre 4 minutajoš 34 povezane
„Inter – Sijena mi je prošla kroz glavu”: Stanković otkrio Murinjov potez koji je prelomio finale Kupa!
Hot sport pre 1 satjoš 22 povezane
Nakon hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije: Kada se očekuje nova promena vremena
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Nika i Atina Tošić ukrale šou na tribinama: Duško Tošić pratio finale Kupa Srbije s naslednicama
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Izmene izbornih zakona pred poslanicima: koje promene bi mogle biti vidljive već na narednim izborima?
Insajder pre 2 satajoš 11 povezanih