Повезане вести

Ударио дете (9) на пешачком па побегао: Мајка очајна: "Какав је то човек?"

Ударио дете (9) на пешачком па побегао: Мајка очајна: "Какав је то човек?"

Блиц 21.04.2024
У прокупачком насељу Царина, возило је на пешачком прелазу ударило деветогодишње дете, а возач је након незгоде побегао. Дете је тренутно на Одељењу хирургије прокупачке болнице. Добро је, али је задржано на посматрању… »
Покосио дечака (9) на пешачком и побегао: Ужас у Прокупљу, огласила се мајка детета: "Где ми то живимо"

Покосио дечака (9) на пешачком и побегао: Ужас у Прокупљу, огласила се мајка детета: "Где ми то живимо"

Мондо 21.04.2024
Возило је на пешачком прелазу у Прокупљу ударило деветогодишње дете, а возач је након незгоде побегао. Возило је на пешачком прелазу у Прокупљу ударило деветогодишње дете, а возач је након незгоде побегао. У прокупачком… »
„Какав је то човек да згази дете и побегне? Где ми живимо“: Дечак (9) оборен на пешачком док се враћао из продавнице, огласила…

„Какав је то човек да згази дете и побегне? Где ми живимо“: Дечак (9) оборен на пешачком док се враћао из продавнице, огласила…

Нова 21.04.2024
У прокупачком насељу Царина, возило је на пешачком прелазу ударило деветогодишње дете, а возач је након незгоде побегао. Дете је тренутно на Одељењу хирургије прокупачке болнице. Добро је, али је задржано на посматрању… »
Прегазио деветогодишње дете и побегао

Прегазио деветогодишње дете и побегао

Решетка 21.04.2024
Ударио деветогодишње дете на пешачком па побегао: Узнемирујућа сцена из прокупачког насеља Царина (фото)

Ударио деветогодишње дете на пешачком па побегао: Узнемирујућа сцена из прокупачког насеља Царина (фото)

Курир 21.04.2024

Вести дана »