Povezane vesti
„Da mi je neko rekao da ću pevati sad u mini suknji i šortsu…“: Brena napravila spektakl u Sarajevu i otkrila šta joj sprema…
Nova 21.04.2024
Muzička zvezda Lepa Brena održala je koncert u Sarajevu, gde je publika uživala u njenim vanvremenskim hitovima, a sada je otkrila da sprema novu pesmu kojoj je napisao Filip Živojinović. „Ja imam veliku odgovor prema svojoj publici, da ako izbacim neku… »
"Da mi je neko rekao da ću pevati SAD u mini suknji i šortsu..." Brena izazvala haos u Sarajevu: Filip mi je napravio pesmu
Kurir 21.04.2024
Muzička zvezda Lepa Brena održala je koncert u Sarajevu, gde je publika uživala u njenim vanvremenskim hitovima, a sada je otkrila da sprema novu pesmu kojoj je napisao Filip Živojinović. - Ja imam veliku odgovor prema svojoj publici, da ako izbacim neku… »
Vesti dana »
SKUP BROJ 3 održan u Kragujevcu: Dočekani biciklisti "Čuvari Ustava", predstavljeni kandidati Studentske liste (FOTO)
InfoKG pre 2 satajoš 27 povezanih
SAD i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
RTS pre 7 minutajoš 32 povezane
Pričalo se da je u vili Milana Panića snimana čuvena "Dinastija": Godinama je ova raskošna nekretnina intrigirala javnost, evo u kakvom luksuzu je uživao
Kurir pre 6 satijoš 36 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Radio 021 pre 3 satajoš 27 povezanih