Povezane vesti
„Da mi je neko rekao da ću pevati sad u mini suknji i šortsu…“: Brena napravila spektakl u Sarajevu i otkrila šta joj sprema…
Nova 21.04.2024
Muzička zvezda Lepa Brena održala je koncert u Sarajevu, gde je publika uživala u njenim vanvremenskim hitovima, a sada je otkrila da sprema novu pesmu kojoj je napisao Filip Živojinović. „Ja imam veliku odgovor prema svojoj publici, da ako izbacim neku… »
"Da mi je neko rekao da ću pevati SAD u mini suknji i šortsu..." Brena izazvala haos u Sarajevu: Filip mi je napravio pesmu
Kurir 21.04.2024
Muzička zvezda Lepa Brena održala je koncert u Sarajevu, gde je publika uživala u njenim vanvremenskim hitovima, a sada je otkrila da sprema novu pesmu kojoj je napisao Filip Živojinović. - Ja imam veliku odgovor prema svojoj publici, da ako izbacim neku… »
Vesti dana »
Američke sankcije NIS-u traju 61 dan: Počeo sastanak predsednika Srbije sa timovima za energetsku bezbednost
Euronews pre 22 minutajoš 29 povezanih
U vazdušnim udarima Tajlanda na Kambodžu poginula četiri civila, ranjeno devet
Politika pre 52 minutajoš 32 povezane
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog
Serbian News Media pre 2 satajoš 33 povezane
POČELO PRIJAVLJIVANJE NELEGALNIH OBJEKATA: Na tri punkta u gradu građani mogu dobiti podršku
Pirotske vesti pre 31 minutajoš 19 povezanih