Povezane vesti
„Da mi je neko rekao da ću pevati sad u mini suknji i šortsu…“: Brena napravila spektakl u Sarajevu i otkrila šta joj sprema…
Nova 21.04.2024
Muzička zvezda Lepa Brena održala je koncert u Sarajevu, gde je publika uživala u njenim vanvremenskim hitovima, a sada je otkrila da sprema novu pesmu kojoj je napisao Filip Živojinović. „Ja imam veliku odgovor prema svojoj publici, da ako izbacim neku… »
"Da mi je neko rekao da ću pevati SAD u mini suknji i šortsu..." Brena izazvala haos u Sarajevu: Filip mi je napravio pesmu
Kurir 21.04.2024
Muzička zvezda Lepa Brena održala je koncert u Sarajevu, gde je publika uživala u njenim vanvremenskim hitovima, a sada je otkrila da sprema novu pesmu kojoj je napisao Filip Živojinović. - Ja imam veliku odgovor prema svojoj publici, da ako izbacim neku… »
Vesti dana »
Zaštitnik građana pokrenuo ispitni postupak povodom smrti devojčice (4) u Opštoj bolnici u Čačku
Blic pre 37 minutajoš 38 povezanih
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih
Ovo nije normalno vreme! RHMZ objavio najvišu temperaturu za sutra, ostaćete u šoku: Iznenađenje i u nedelju
Telegraf pre 2 satajoš 30 povezanih
Održan protest zbog Mrdićevih zakona, advokati u Vojvodini u jednodnevnoj obustavi rada
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane