Povezane vesti
„Da mi je neko rekao da ću pevati sad u mini suknji i šortsu…“: Brena napravila spektakl u Sarajevu i otkrila šta joj sprema…
Nova 21.04.2024
Muzička zvezda Lepa Brena održala je koncert u Sarajevu, gde je publika uživala u njenim vanvremenskim hitovima, a sada je otkrila da sprema novu pesmu kojoj je napisao Filip Živojinović. „Ja imam veliku odgovor prema svojoj publici, da ako izbacim neku… »
"Da mi je neko rekao da ću pevati SAD u mini suknji i šortsu..." Brena izazvala haos u Sarajevu: Filip mi je napravio pesmu
Kurir 21.04.2024
Muzička zvezda Lepa Brena održala je koncert u Sarajevu, gde je publika uživala u njenim vanvremenskim hitovima, a sada je otkrila da sprema novu pesmu kojoj je napisao Filip Živojinović. - Ja imam veliku odgovor prema svojoj publici, da ako izbacim neku… »
Vesti dana »
Najnovije upozorenje RHMZ-a: Opasna pojava zahvatila veći deo Srbije, ovde vreme može biti opasno
Mondo pre 21 minutajoš 8 povezanih
Oborena 32 ukrajinska drona iznad Moskve, aerodromi zatvoreni više sati
Politika pre 22 minutajoš 8 povezanih
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Šturm - Zvezda u 6. kolu Lige Evrope
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih
Premijer Crne Gore je s pravom „poklopio“ Vučića: Nema „regate“ za EU, Srbija je stala sa pristupom Uniji zbog režima
Nova pre 42 minutajoš 4 povezane