Povezane vesti
„Da mi je neko rekao da ću pevati sad u mini suknji i šortsu…“: Brena napravila spektakl u Sarajevu i otkrila šta joj sprema…
Nova 21.04.2024
Muzička zvezda Lepa Brena održala je koncert u Sarajevu, gde je publika uživala u njenim vanvremenskim hitovima, a sada je otkrila da sprema novu pesmu kojoj je napisao Filip Živojinović. „Ja imam veliku odgovor prema svojoj publici, da ako izbacim neku… »
"Da mi je neko rekao da ću pevati SAD u mini suknji i šortsu..." Brena izazvala haos u Sarajevu: Filip mi je napravio pesmu
Kurir 21.04.2024
Muzička zvezda Lepa Brena održala je koncert u Sarajevu, gde je publika uživala u njenim vanvremenskim hitovima, a sada je otkrila da sprema novu pesmu kojoj je napisao Filip Živojinović. - Ja imam veliku odgovor prema svojoj publici, da ako izbacim neku… »
Vesti dana »

Advokatica: Student Bogdan sinoć od batina izgubio svest, ničim izazvani muškarci izleteli iz parka i napali ga
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 5 satijoš 17 povezanih

Proglašena vanredna situacija na flotili koja ide ka gazi: Presrela ih Izraelska mornarica i naredila da ugase motore: Među aktivistima i srpski državljanin Ognjen (video, foto)
Blic pre 3 satajoš 49 povezanih

(Foto/video) zabeleli se Zlatar i Zlatibor Sneg prekrio zelenilo, na putevima klizavo
Dnevnik pre 3 satajoš 71 povezana

Vučić: Rusi nude da kupuju deo američke nafte za NIS, ne znam da li će SAD prihvatiti
RTS pre 1 satjoš 34 povezane