Povezane vesti

Bivši zadrugar pokraden: Marko Stefanović besan kao ris: "Onom ko mi je uzeo novčanik preporučio bih mu da mi vrati"

Bivši zadrugar pokraden: Marko Stefanović besan kao ris: "Onom ko mi je uzeo novčanik preporučio bih mu da mi vrati"

Blic 21.04.2024
Bivši zadrugar, Marko Stefanović, opljačkan je u teretani gde mu je ukraden novčanik. Naime, kako je otkrio izvor koji se zatekao u teretani kada je Stefanović tražio novčanik, bivši zadrugar bio je vrlo besan zbog ove situacije. - Da, tačno je… »
Marko Stefanović potvrdio da je pokraden! Objasnio kako se desio vandalizam, pa poslao javnu poruku lopovu

Marko Stefanović potvrdio da je pokraden! Objasnio kako se desio vandalizam, pa poslao javnu poruku lopovu

Kurir 21.04.2024
Bivši zadrugar, Marko Stefanović, opljačkan je u teretani gde mu je pokraden novčanik. Naime, kako je otkrio izvor koji se zatekao u teretani kada je Stefanović tražio novčanik, bivši zadrugar bio je vrlo besan zbog ove situacije. - Da, tačno je… »
Opljačkan bivši zadrugar! Pokrali ga u teretani, evo šta se tačno desilo

Opljačkan bivši zadrugar! Pokrali ga u teretani, evo šta se tačno desilo

Kurir 21.04.2024
Kako mediji ekskluzivno saznaju, poznatom personalnom treneru i bivšem zadrugaru, Marku Stefanoviću, ukraden je novčanik. Naime, kako je otkrio izvor koji se zatekao u teretani kada je Stefanović tražio novčanik, bivši zadrugar bio je vrlo besan… »

Vesti dana »