Povezane vesti
Tužne slike zvezde filma "Sam u kući": Glumac u invaldiskim kolicima, u teškom je stanju
Mondo 21.04.2024
Nove fotke Tima Karija rastužile su ceo svet. Nove fotke Tima Karija rastužile su ceo svet. Najnovije fotografije glumca Tima Karija, svima najpoznatijiem kao recepcionar iz filma ''Sam u kući" rastužile su mnoge njegove fanove. Karija su paparaci… »
Tužne fotografije zvezde "Sam u kući 2": Glumac u teškom stanju, u invaldiskim kolicima
Telegraf 21.04.2024
Bio je u društvu bliske osobe koja mu pomaže oko što lakšeg kretanja. Najnovije fotografije glumca Tima Karija, svima najpoznatijiem kao recepcionar iz filma ''Sam u kući" rastužile su mnoge njegove fanove. Karija su paparaci uslikali u kolicima nakon… »
Vesti dana »

SAD i EU postigle trgovinski sporazum, carine 15 odsto na proizvode iz EU
Euronews pre 32 minutajoš 49 povezanih

Proglašena vanredna situacija u Vranju zbog velikog broja požara na otvorenom: Kritično na prostoru iznad Mečkovca, angažovana i helikopterska jedinica
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih

Izrael uvodi taktičke pauze u Pojasu Gaze radi humanitarne pomoći; međunarodna vazdušna pomoć stiže Palestincima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 33 povezane

Besni Lekler napravio haos u Ferariju, debakl Ferštapena – Pjastri pokorio kišni Spa
Nova pre 1 satjoš 31 povezana

Rhmz izdao upozorenje, budite na oprezu! Pokrenut sistem za hitno informisanje: Srbija na udaru jakog nevremena, prete intenzivne oluje
Blic pre 7 minutajoš 66 povezanih