Povezane vesti
Dačić razgovarao sa kuvajtskim kolegom o jačanju odnosa dve zemlje
Euronews 21.04.2024
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić saopštio je da je danas razgovarao telefonom sa kuvajtskim ministrom spoljnih poslova Abdulahom Ali Al-Jahjom. "Danas sam sa svojim kolegom, ministrom spoljnih poslova Kuvajta Abdulahom Ali… »
Dačić sa kuvajtskim kolegom razgovarao o jačanju odnosa dveju zemalja
RTV 21.04.2024
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić saopštio je da je danas razgovarao telefonom sa kuvajtskim ministrom spoljnih poslova Abdulahom Ali Al-Jahjom. "Danas sam sa svojim kolegom, ministrom spoljnih poslova Kuvajta… »
Dačić sa kuvajtskim kolegom o jačanju odnosa dve zemlje
Telegraf 21.04.2024
On je juče telefonom razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Sirije Fajsalom Mikdadom i ministrom spoljnih poslova Kambodže Sok Čendom Sofijom. Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić saopštio je da je danas razgovarao telefonom… »
Vesti dana »
Najtopliji Palić, Sombor, Zrenjanin i Kikinda - 36, Novi Sad - 35 stepeni
RTV pre 36 minutajoš 36 povezanih
MUP: Amonijak koji je oko ponoći iscurio iz hladnjače u Guči uspešno pretočen
Nova ekonomija pre 3 satajoš 49 povezanih
SAD: Napadnuta iranska skladišta raketa i radarske lokacije kod Ormuza; Iran uzvratio udarima na američke vojne objekte
RTS pre 35 minutajoš 38 povezanih
Počinje nokaut faza Mundijala - Kanada favorit protiv Južne Afrika (21.00, RTS 1)
RTS pre 1 satjoš 32 povezane
Arhiv javnih skupova prebrojao prisutne na SNS skupu u Beogradu, procena MUP-a – ni blizu
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 20 povezanih