Povezane vesti

„Što me nisi zvala kad si snimala pesmu Lopov“: Indira Radić otkrila kako ju je Dino Merlin odbio kad mu je ponudila…

„Što me nisi zvala kad si snimala pesmu Lopov“: Indira Radić otkrila kako ju je Dino Merlin odbio kad mu je ponudila…

Nova 21.04.2024
Pevačica Indira Radić je sa Alenom Islamovićem snimila dva dueta, a nedavno je otkrila da je saradnju želela i sa Dinom Merlinom. Ipak, Dino je to odbio. „U neko vreme dvehiljaditih imala sam jednu pesmu koja je bila tipična za Dina Merlina i mene… »
Dino Merlin odbio indiru Radić! Pevačica ispričala šta se desilo pre dosta godina

Dino Merlin odbio indiru Radić! Pevačica ispričala šta se desilo pre dosta godina

Kurir 21.04.2024
Poznata pevačica Indira Radić progovorila je o kolegi Dinu Merlinu i želji da snime duet, ali i svom bendu koji je godinama u istom sastavu. - Članovi mog benda i ja se super družimo, sve obilazimo zajedno kada negde otputujemo. Kod nas se ništa… »
Ovu pevačicu je Dino Merlin odbio za duet, veoma je popularna u Srbiji! Rekao mi je: "Što me nisi zvala kad.."

Ovu pevačicu je Dino Merlin odbio za duet, veoma je popularna u Srbiji! Rekao mi je: "Što me nisi zvala kad.."

Telegraf 21.04.2024
Tu pesmu nikada nije objavila. Pevačica Indira Radić progovorila je o kolegi Dinu Merlinu i želji da sa njim snimi duet, ali i svom bendu koji je godinama u istom sastavu. - Članovi mog benda i ja se super družimo, sve obilazimo zajedno kada negde… »

Vesti dana »