Повезане вести
„Што ме ниси звала кад си снимала песму Лопов“: Индира Радић открила како ју је Дино Мерлин одбио кад му је понудила сарадњу…
Нова 21.04.2024
Певачица Индира Радић је са Аленом Исламовићем снимила два дуета, а недавно је открила да је сарадњу желела и са Дином Мерлином. Ипак, Дино је то одбио. „У неко време двехиљадитих имала сам једну песму која је била типична за… »
Дино Мерлин одбио индиру Радић! Певачица испричала шта се десило пре доста година
Курир 21.04.2024
Позната певачица Индира Радић проговорила је о колеги Дину Мерлину и жељи да сниме дует, али и свом бенду који је годинама у истом саставу. - Чланови мог бенда и ја се супер дружимо, све обилазимо заједно када негде отпутујемо… »
Ову певачицу је Дино Мерлин одбио за дует, веома је популарна у Србији! Рекао ми је: "Што ме ниси звала кад.."
Телеграф 21.04.2024
Ту песму никада није објавила. Певачица Индира Радић проговорила је о колеги Дину Мерлину и жељи да са њим сними дует, али и свом бенду који је годинама у истом саставу. - Чланови мог бенда и ја се супер дружимо, све обилазимо… »
Вести дана »
Новопазарци похрлили у процес легализације! Отворени пунктови, десетине хиљада објеката чека озакоњење: Велике гужве већ од раног јутра (видео)
Блиц пре 50 минутајош 28 повезаних
Овај папир никако не смете да прескочите приликом легализације! Почео упис објеката, траје само неколико дана, а ево шта све морате знати
Курир пре 55 минутајош 50 повезаних