Повезане вести

„Што ме ниси звала кад си снимала песму Лопов“: Индира Радић открила како ју је Дино Мерлин одбио кад му је понудила сарадњу…

„Што ме ниси звала кад си снимала песму Лопов“: Индира Радић открила како ју је Дино Мерлин одбио кад му је понудила сарадњу…

Нова 21.04.2024
Певачица Индира Радић је са Аленом Исламовићем снимила два дуета, а недавно је открила да је сарадњу желела и са Дином Мерлином. Ипак, Дино је то одбио. „У неко време двехиљадитих имала сам једну песму која је била типична за… »
Дино Мерлин одбио индиру Радић! Певачица испричала шта се десило пре доста година

Дино Мерлин одбио индиру Радић! Певачица испричала шта се десило пре доста година

Курир 21.04.2024
Позната певачица Индира Радић проговорила је о колеги Дину Мерлину и жељи да сниме дует, али и свом бенду који је годинама у истом саставу. - Чланови мог бенда и ја се супер дружимо, све обилазимо заједно када негде отпутујемо… »
Ову певачицу је Дино Мерлин одбио за дует, веома је популарна у Србији! Рекао ми је: "Што ме ниси звала кад.."

Ову певачицу је Дино Мерлин одбио за дует, веома је популарна у Србији! Рекао ми је: "Што ме ниси звала кад.."

Телеграф 21.04.2024
Ту песму никада није објавила. Певачица Индира Радић проговорила је о колеги Дину Мерлину и жељи да са њим сними дует, али и свом бенду који је годинама у истом саставу. - Чланови мог бенда и ја се супер дружимо, све обилазимо… »

Вести дана »