Povezane vesti
„Što me nisi zvala kad si snimala pesmu Lopov“: Indira Radić otkrila kako ju je Dino Merlin odbio kad mu je ponudila…
Nova 21.04.2024
Pevačica Indira Radić je sa Alenom Islamovićem snimila dva dueta, a nedavno je otkrila da je saradnju želela i sa Dinom Merlinom. Ipak, Dino je to odbio. „U neko vreme dvehiljaditih imala sam jednu pesmu koja je bila tipična za Dina Merlina i mene… »
Dino Merlin odbio indiru Radić! Pevačica ispričala šta se desilo pre dosta godina
Kurir 21.04.2024
Poznata pevačica Indira Radić progovorila je o kolegi Dinu Merlinu i želji da snime duet, ali i svom bendu koji je godinama u istom sastavu. - Članovi mog benda i ja se super družimo, sve obilazimo zajedno kada negde otputujemo. Kod nas se ništa… »
Ovu pevačicu je Dino Merlin odbio za duet, veoma je popularna u Srbiji! Rekao mi je: "Što me nisi zvala kad.."
Telegraf 21.04.2024
Tu pesmu nikada nije objavila. Pevačica Indira Radić progovorila je o kolegi Dinu Merlinu i želji da sa njim snimi duet, ali i svom bendu koji je godinama u istom sastavu. - Članovi mog benda i ja se super družimo, sve obilazimo zajedno kada negde… »
Vesti dana »
Humanitarna katastrofa u Gazi se produbljuje, život u enklavi je nemoguć
Politika pre 29 minutajoš 62 povezane
Petnaest minuta blokade u Takovskoj kod zgrade RTS-a - koškanje, incidenti, prozivanja
RTS pre 2 satajoš 46 povezanih
Kako je izgledala protestna blokada na Brankovom mostu „Zastani Srbijo 15 minuta za 15 života“ (FOTO/VIDEO)
Danas pre 48 minutajoš 38 povezanih