Povezane vesti
Ostoja Mijailović: "Neću da sedim sa predsednikom Zvezde, naziva me narko dilerom!"
Sportske.net 21.04.2024
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović bio je gost televizije "Sport klub" gde je govorio u podkastu "Večiti". On je između ostalog govorio o svom odnosu sa predsednikom Crvene zvezde Nebojšem Čovićem. Ne planira Mijailović da gleda utakmice u… »
Mijailović brutalno odgovorio čoviću: „Naziva me narko dilerom, a ja da sedim sa njim!“ (video)
Hot sport 21.04.2024
Dosta tema se dotakao Ostoja Mijailović Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, u gostovanju na Sport Klubu u podkastu „Večiti“ ponovo je istakao složenost odnosa između njega i prvog čoveka Crvene zvezde, Nebojše Čovića. Mijailović je… »
Mijailović: Neću da najavljujem skandale u završnici ABA lige
B92 21.04.2024
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o odnosu koji ima sa Nebojšom Čovićem, prvim čovekom KK Crvena zvezda. Ti odnosi nisu dobri, a Mijailović je upitan da li je moguće da njih dvojica, po ugledu na npr. čelnice Reala i Barselone… »
Ostoja: Naziva me narko dilerom, a ja da sedim sa njim…
Sport klub 21.04.2024
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović se gostujući na Sport Klubu u podkastu "Večiti" još jednom osvrnuo na odnos sa prvim čovekom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem. Mijailović smatra da su propuštene brojne šanse da se smiri tenzija na relaciji… »
Vesti dana »

Evropski parlament usvojio Rezoluciju o Srbiji: Značajne prepreke na putu ka EU (VIDEO)
Insajder pre 5 satijoš 32 povezane

Ovo su objavili pakistanci, samo par minuta kasnije Indija je napala! "Spavaj mirno nacijo..." (foto, video)
Dnevnik pre 24 satajoš 62 povezane

Sudar 2 ciklona nad Srbijom uzrokuje velike nepogode: Naredni period u znaku obilnih pljuskova, grada i oluja - poznato kada sledi predah od nevremena
Kurir pre 24 satajoš 62 povezane

Zamenica gradonačelnika Strazbura dočekala studente: Nadam se da ćete dobiti Nobela za mir
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih

Vučić: Ponosan što ću ovde prisustvovati obeležavanju borbe protiv fašizma, biće posledica, ali po mene lično
Telegraf pre 24 satajoš 32 povezane