Повезане вести
ИСПОВЕСТ „Молитве су ми помогле да добијем дете“: Певачица Ружица Чавић открива зашто се на врхунцу популарности повукла са…
Нова 21.04.2024
Певачица Ружица Чавић се после скоро две деценије медијске илегале појавила у престижном музичком такмичењу "Никад није касно" и одушевила публику која ју је пратила крајем деведесетих и почетком двехиљадитих година када се… »
"Доктори су мислили да никада нећу моћи да говорим, ходам..." Два пута дизала руку на себе, била у коми, а ово је порука свима…
Курир 21.04.2024
Први пут након десет година медијске илегале, Дуња Илић је ексклузивно у првој сезони емисије " Није све тако црно", аутора и водитеља Јоване Матић Ђокић, говорила о свим детаљима у животу који су интригирали јавност. Током… »
„Смањила сам цену наступа, али се смањила и ташна, промениле се ципеле…“: Певачица коју знамо по хиту „Све ја то поштујем“…
Нова 21.04.2024
Певачица Ружица Чавић вечерас у емисији "Исповест" аутора и водитеља Немање Васиљевића ексклузивно говори о повлачењу са сцене. Певачица Ружица Чавић се после скоро 20 година медијске илегале појавила у музичком такмичењу… »
Вести дана »
Јужна Морава се излила: евакуисано девет мештана, затворени мостови
Југмедиа пре 2 сатајош 19 повезаних
Вучић: Исход преговора са САД о новој лиценци НИС-а у наредних 48 сати; О претњама и увредама: Свако се креће у границама сопствене покварености
РТВ пре 35 минутајош 36 повезаних
Пољски амбасадор нападнут у Русији на путу до цркве! Група људи га окружила и покушала да га удари, обезбеђење хитно реаговало
Курир пре 46 минутајош 44 повезане
Шошкић о НИС-у: Као друштво нисмо способни да газдујемо државном имовином
Радио 021 пре 2 сатајош 24 повезане