Povezane vesti
ISPOVEST „Molitve su mi pomogle da dobijem dete“: Pevačica Ružica Čavić otkriva zašto se na vrhuncu popularnosti povukla sa…
Nova 21.04.2024
Pevačica Ružica Čavić se posle skoro dve decenije medijske ilegale pojavila u prestižnom muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno" i oduševila publiku koja ju je pratila krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina kada se pojavila na sceni. Njen… »
"Doktori su mislili da nikada neću moći da govorim, hodam..." Dva puta dizala ruku na sebe, bila u komi, a ovo je poruka svima…
Kurir 21.04.2024
Prvi put nakon deset godina medijske ilegale, Dunja Ilić je ekskluzivno u prvoj sezoni emisije " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, govorila o svim detaljima u životu koji su intrigirali javnost. Tokom decenije pauze preživela je… »
„Smanjila sam cenu nastupa, ali se smanjila i tašna, promenile se cipele…“: Pevačica koju znamo po hitu „Sve ja to poštujem“…
Nova 21.04.2024
Pevačica Ružica Čavić večeras u emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića ekskluzivno govori o povlačenju sa scene. Pevačica Ružica Čavić se posle skoro 20 godina medijske ilegale pojavila u muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“ i time… »
Vesti dana »
Probudite se uz Euronews Jutro: Jesu li "rutinske" intervencije zaista bez rizika?
Euronews pre 40 minutajoš 69 povezanih
Žena iz Barajeva već legalizovala kuću! "Konačno svoj na svome" daje rezultate, stižu prva rešenja po novom zakonu
Kurir pre 25 minutajoš 35 povezanih
Transparensi: Hrvatska na začelju zemalja EU u borbi protiv korupcije
Euronews pre 5 satijoš 35 povezanih