Повезане вести

ИСПОВЕСТ „Молитве су ми помогле да добијем дете“: Певачица Ружица Чавић открива зашто се на врхунцу популарности повукла са…

ИСПОВЕСТ „Молитве су ми помогле да добијем дете“: Певачица Ружица Чавић открива зашто се на врхунцу популарности повукла са…

Нова 21.04.2024
Певачица Ружица Чавић се после скоро две деценије медијске илегале појавила у престижном музичком такмичењу "Никад није касно" и одушевила публику која ју је пратила крајем деведесетих и почетком двехиљадитих година када се… »
"Доктори су мислили да никада нећу моћи да говорим, ходам..." Два пута дизала руку на себе, била у коми, а ово је порука свима…

"Доктори су мислили да никада нећу моћи да говорим, ходам..." Два пута дизала руку на себе, била у коми, а ово је порука свима…

Курир 21.04.2024
Први пут након десет година медијске илегале, Дуња Илић је ексклузивно у првој сезони емисије " Није све тако црно", аутора и водитеља Јоване Матић Ђокић, говорила о свим детаљима у животу који су интригирали јавност. Током… »
„Смањила сам цену наступа, али се смањила и ташна, промениле се ципеле…“: Певачица коју знамо по хиту „Све ја то поштујем“…

„Смањила сам цену наступа, али се смањила и ташна, промениле се ципеле…“: Певачица коју знамо по хиту „Све ја то поштујем“…

Нова 21.04.2024
Певачица Ружица Чавић вечерас у емисији "Исповест" аутора и водитеља Немање Васиљевића ексклузивно говори о повлачењу са сцене. Певачица Ружица Чавић се после скоро 20 година медијске илегале појавила у музичком такмичењу… »

Вести дана »