Povezane vesti
Odlučila sam da uzmem sudbinu u svoje ruke! Brena se prisetila teškog perioda "Jela sam hleb i jogurt"
Mondo 22.04.2024
Lepa Brena danas je jedna od najbogatijih žena na estradi, a jednom prilikom je otkrila da je njena priča sa samog početka karijere daleko od bajkovite. Lepa Brena danas je jedna od najbogatijih žena na estradi, a jednom prilikom je otkrila da je njena… »
"Jela sam hleb i jogurt, a onda pošećerim kad mi se jede slatko..." Lepa Brena otkrila potresne detalje života na ivici…
Kurir 22.04.2024
Lepa Brena danas je jedna od najbogatijih žena na estradi, a jednom prilikom je otkrila da je njena priča sa samog početka karijere daleko od bajkovite. - Zahvaljujući ocu, zavolela sam medicinu, ali je taj fakultet bio preskup za nas. Zato sam odlučila… »
Vesti dana »
Požari i krize u Srbiji: Mobilisani resursi i procesuiranje širenja lažnih vesti
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih
Penzionerima dodatnih 6.000 dinara: Vučić otkrio i kada stiže povećanje penzija
Euronews pre 11 minutajoš 28 povezanih
RHMZ upozorava da će vodostaji Dunava, Save i Tise biti ispod niskih plovidbenih nivoa narednih dana
N1 Info pre 2 satajoš 42 povezane
Saša Ilić i uprava Partizana podnose ostavke: Posle utakmice s Hetafeom sledi promena u Humskoj
Dnevnik pre 21 minutajoš 41 povezana