Povezane vesti
Odlučila sam da uzmem sudbinu u svoje ruke! Brena se prisetila teškog perioda "Jela sam hleb i jogurt"
Mondo 22.04.2024
Lepa Brena danas je jedna od najbogatijih žena na estradi, a jednom prilikom je otkrila da je njena priča sa samog početka karijere daleko od bajkovite. Lepa Brena danas je jedna od najbogatijih žena na estradi, a jednom prilikom je otkrila da je njena… »
"Jela sam hleb i jogurt, a onda pošećerim kad mi se jede slatko..." Lepa Brena otkrila potresne detalje života na ivici…
Kurir 22.04.2024
Lepa Brena danas je jedna od najbogatijih žena na estradi, a jednom prilikom je otkrila da je njena priča sa samog početka karijere daleko od bajkovite. - Zahvaljujući ocu, zavolela sam medicinu, ali je taj fakultet bio preskup za nas. Zato sam odlučila… »
Vesti dana »

Ko je sve osuđen za operaciju 'Oluja' (i zašto Gotovina i Markač nisu)
BBC News pre 42 minutajoš 32 povezane

RHMZ ponovo upozorava: Pljuskovi, grmljavina, grad i olujni vetar
N1 Info pre 2 minutajoš 20 povezanih

Uskoro ističe ultimatum koji su SAD dale Rusiji: Tramp potvrdio da njegov izaslanik ide u Moskvu
Radio 021 pre 42 minutajoš 17 povezanih

Molitva Blagoj Mariji donosi mir, ljubav i blagostanje: Posle izgovaranja ovih reči, veruje se da sve kreće nabolje
Kurir pre 2 minutajoš 13 povezanih

Rusija brutalno udarila na zaporožje: Izvršeno više od 400 napada na 10 naselja, ima mrtvih
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih