Повезане вести
Јокић без конкуренције: Србин велики фаворит у финалу МВП трке
Вечерње новости 22.04.2024
НИКОГ није изненадила објава НБА лиге да су финалисти МВП избора Никола Јокић, Шај Гилџес Александер и Лука Дончић. Многе би изненадило да трофеј намењен најкориснијем играчу регуларног дела сезоне не заврши трећи пут у рукама… »
НБА звезде рекле своје Јокић је МВП најјаче лиге на свету!
Дневник 22.04.2024
Никола Јокић је у трци за престижну МВП награду НБА лиге са беком Оклахоме, Шајом Гилџусом Александером и звездом Даласа Луком Дончићем, а сада су и остали кошаркаши из лиге гласали и одлучили ко је по њима најкориснији играч… »
НБА кошаркаши рекли своје: Јокић је МВП
Б92 22.04.2024
НБА кошаркаши, њих 141, су дали анонимни одговор у анкети "Атлетика" која се тицала доделе награде за најкориснијег играча у лиги. Званично, у ужем кругу су се нашли Никола Јокић, Лука Дончић и Шеј Гилџус-Александер, али играчи… »
Хауард: "Проучавао сам Јокића, за мене је све било ментална игра" ВИДЕО
Б92 22.04.2024
Двајт Хауард, бивши центар ЛА Лејкерса, одушевљен је играма Николе Јокића. Српски центар је и званично уврштен на листу кандидата за МВП признање ове сезоне, заједно са Шајом Гилџус-Александером и Луком Дончићем. Хауард, који… »
"Гледао сам Џулијуса, Мајкла, Тима, Шека, Кобија, ЛБЈ - мислим да је Јокић најбољи кога сам видео" ВИДЕО
Б92 22.04.2024
Након још једне импресивне партије на отварању плеј-офа, ређају се похвале на рачун Николе Јокића. Последњи у низу је чувени тренер Џорџ Карл, један од само деветорице који је остварио више од 1.000 победа у НБА лиги. Иако… »
Никола Јокић званично кандидат за МВП награду
Политика 22.04.2024
ЊУЈОРК – Кошаркаш Денвера Никола Јокић званично је кандидат за награду за најкориснијег играча (МВП) регуларног дела сезоне, саопштила је јутрос НБА лига. Поред Јокића кандидати за МВП награду су кошаркаш Даласа Лука Дончић и… »
Јокић и званично против Дончића за МВП титулу
Спорт клуб 22.04.2024
Никола Јокић, ас Денвер Нагетса један је од тројице кошаркаша, који је званично номинован за звање најкориснијег играча (МВП) у лигашком делу такмичења НБА лиге. Поред Јокића, за титулу МВП-ја, у најужем кругу остали су Лука… »
Јокић и званично међу тројицом изабраних: Ево ко може Србину да преотме МВП признање! (фото)
Хот спорт 22.04.2024
НБА лига објавила скраћену листу. Никола Јокић поново је у најужем могућем избору за МВП награду регуларног дела најјаче кошаркашке лиге света. Јасно је како је прошле године Џоел Ембид практично искукао награду, али делује да… »
Стигла потврда из НБА лиге: Јокић, Дончић и Шеј финалисти у избору за МВП награду, Никола предводи трку
Еуроневс 22.04.2024
Како смо ушли у последњу фазону сезоне, НБА лига и званично је објавила тројицу финалиста за МВП награду, а она ће на крају отићи у руке Николе Јокића, Луке Дончића или Шеја-Гилџеса Александера. Ово је четврта сезона у низу да… »
Никола Јокић пише НБА историју Хоће ли 3. пут бити МВП у најбољој лиги на свету
Дневник 22.04.2024
Никола Јокић близу је да освоји своје треће МВП признање. И званично је ушао у најужи избор за споменуто признање. За то ће се борити са још двојицом играча - Луком Дончићем (Далас) и Шејом Гилџусом-Александером (Оклахома)… »
Јокић на корак до трећег МВП признања! Никола сазнао ко су му два највећа ривала за награду
Мондо 22.04.2024
Никола Јокић све је ближи трећој МВП титули. За то ће се борити са Луком Дончићем и Шејом Гилџусом-Александером. Никола Јокић све је ближи трећој МВП титули. За то ће се борити са Луком Дончићем и Шејом Гилџусом-Александером… »
Вести дана »
Облачно и хладно уз снег и суснежицу: У Хомољу се очекује и ледена киша
Сербиан Невс Медиа пре 12 минутајош 19 повезаних
Број погинулих у пожару у стамбеном комплексу у Хонгконгу порастао на 128
РТС пре 22 минутајош 14 повезаних
Управа Лувра после пљачке удара по џепу посетиоце из не ЕУ земаља
BBC News пре 1 сатјош 10 повезаних
Орбан хитно путује у Москву, од Путина тражи гас, нафту и разговор о миру
Дневник пре 27 минутајош 11 повезаних