Povezane vesti
On je sinoć izbačen iz "elite": Razotkrio Mionu, Ša će pobesneti kad sazna: "Ona oseća krivicu zbog Stanislava"
Blic 22.04.2024
Aleksa Erski je sinoć izbačen iz "Zadruge 7 Elita", a odmah nakon odlaska sa imanja otkrio je pikanterije iz Bele kuće. - Ima par tih parova koji izazivaju veliku pažnju. Kad su u pitanju Miona i Ša, mislim da ona nije iskrena prema njemu. Smatram da… »
On nije imao nikakve šanse pored njih! Izbacili ga iz Elite pa bez dlake raskrinkao cimere i otkrio koga ne može očima da gleda…
Kurir 22.04.2024
Aleksa Erski ispao je iz Elite, budući da nije imao šanse pored Marka Janjuševića Janjuša i Mine Jovanović. Naime, posle igrice, glasovi se nikome nisu duplirali, a Darko je pročitao procente i otkrio ko ove večeri napušta Elitu. - 60% ima Janjuš, 38… »
Vesti dana »
"Ponosan sam što sam kapiten ovog tima!" Posle preokreta i neviđene drame su prošli u polufinale! Vođa ekipe emotivno govorio nakon pobede
Kurir pre 0 minutajoš 44 povezane
Promenljivo oblačno, svežije i nestabilno: Temperature do 29 stepeni
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 18 povezanih
Moskva otkrila šta je bilo na meti! Posle razornog udara oglasilo se rusko Ministarstvo odbrane
Večernje novosti pre 25 minutajoš 9 povezanih
BiH stigla do Golden Gejta, ali nije asimilovala; Džeko uradio ono što niko nije, pa nagovestio kraj
B92 pre 3 satajoš 16 povezanih