Povezane vesti
"Legli smo u krevet, pogledala me i rekla da se razvodimo" Petar Mitić šokirao sa ovim detaljem iz braka sa Ivanom Pavković!
Kurir 22.04.2024
Raskidi u estradnom svetu nisu ništa novo, ali opet, za neke slučajeve javnost ostane u čudu. Pevač Petar Mitić i pevačica Ivana Pavković gostovali su u emisiji "Divan šou" kod voditelja Ivana Gajića, kada im je pročitana najpretraživanija… »
"Mazili smo se u krevetu, a onda me je pogledala i rekla da se razvodimo": Naš pevač zatekao detaljem iz braka
Telegraf 22.04.2024
Pevački par ima tri sina. Ivana Pavković i Petar Mitić venčali su se u julu 2016., nakon pet godina emotivne veze. Za sve te godine mnogo puta se šuškalo da se par razvodi "zbog Petrovih ispada sa ženama", ali se ovo poslednjih godina smirilo… »
Naš pevač zatekao sve priznanjem: "Mazili smo se u krevetu, a onda me je pogledala i rekla da se razvodimo"
Mondo 22.04.2024
Ivana Pavković i Petar Mitić venčali su se u julu 2016, nakon pet godina emotivne veze, i imaju troje dece. Ivana Pavković i Petar Mitić venčali su se u julu 2016, nakon pet godina emotivne veze, i imaju troje dece. Mnogo puta se šuškalo da se… »
"Pozvala me je i rekla da se razvodimo" Petar Mitić i Ivana Pavković progovorili o braku: "To me je zateklo"
Blic 22.04.2024
Petar Mitić i Ivana Pavković godinama uživaju u skladnom braku, imaju troje dece, a često se u medijima spekulisalo o njihovom razvodu. - Ja imam osećaj da smo se mi više svađali dok smo zajedno radili, zbog nervoze. Nama je već dugo sve isto… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 3 satajoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 1 satjoš 180 povezanih
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 9 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Zvezda spremila 10.000.000 evra za njega, ali menadžer ga tera iz Srbije: Hoće da se vrati, vezan je za klub!
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih