Повезане вести

"Легли смо у кревет, погледала ме и рекла да се разводимо" Петар Митић шокирао са овим детаљем из брака са Иваном Павковић!

"Легли смо у кревет, погледала ме и рекла да се разводимо" Петар Митић шокирао са овим детаљем из брака са Иваном Павковић!

Курир 22.04.2024
Раскиди у естрадном свету нису ништа ново, али опет, за неке случајеве јавност остане у чуду. Певач Петар Митић и певачица Ивана Павковић гостовали су у емисији "Диван шоу" код водитеља Ивана Гајића, када им је прочитана… »
"Мазили смо се у кревету, а онда ме је погледала и рекла да се разводимо": Наш певач затекао детаљем из брака

"Мазили смо се у кревету, а онда ме је погледала и рекла да се разводимо": Наш певач затекао детаљем из брака

Телеграф 22.04.2024
Певачки пар има три сина. Ивана Павковић и Петар Митић венчали су се у јулу 2016., након пет година емотивне везе. За све те године много пута се шушкало да се пар разводи "због Петрових испада са женама", али се ово последњих… »
Наш певач затекао све признањем: "Мазили смо се у кревету, а онда ме је погледала и рекла да се разводимо"

Наш певач затекао све признањем: "Мазили смо се у кревету, а онда ме је погледала и рекла да се разводимо"

Мондо 22.04.2024
Ивана Павковић и Петар Митић венчали су се у јулу 2016, након пет година емотивне везе, и имају троје деце. Ивана Павковић и Петар Митић венчали су се у јулу 2016, након пет година емотивне везе, и имају троје деце. Много пута се… »
"Позвала ме је и рекла да се разводимо" Петар Митић и Ивана Павковић проговорили о браку: "То ме је затекло"

"Позвала ме је и рекла да се разводимо" Петар Митић и Ивана Павковић проговорили о браку: "То ме је затекло"

Блиц 22.04.2024
Петар Митић и Ивана Павковић годинама уживају у складном браку, имају троје деце, а често се у медијима спекулисало о њиховом разводу. - Ја имам осећај да смо се ми више свађали док смо заједно радили, због нервозе. Нама је већ… »

Вести дана »