Povezane vesti
"Legli smo u krevet, pogledala me i rekla da se razvodimo" Petar Mitić šokirao sa ovim detaljem iz braka sa Ivanom Pavković!
Kurir 22.04.2024
Raskidi u estradnom svetu nisu ništa novo, ali opet, za neke slučajeve javnost ostane u čudu. Pevač Petar Mitić i pevačica Ivana Pavković gostovali su u emisiji "Divan šou" kod voditelja Ivana Gajića, kada im je pročitana najpretraživanija… »
"Mazili smo se u krevetu, a onda me je pogledala i rekla da se razvodimo": Naš pevač zatekao detaljem iz braka
Telegraf 22.04.2024
Pevački par ima tri sina. Ivana Pavković i Petar Mitić venčali su se u julu 2016., nakon pet godina emotivne veze. Za sve te godine mnogo puta se šuškalo da se par razvodi "zbog Petrovih ispada sa ženama", ali se ovo poslednjih godina smirilo… »
Naš pevač zatekao sve priznanjem: "Mazili smo se u krevetu, a onda me je pogledala i rekla da se razvodimo"
Mondo 22.04.2024
Ivana Pavković i Petar Mitić venčali su se u julu 2016, nakon pet godina emotivne veze, i imaju troje dece. Ivana Pavković i Petar Mitić venčali su se u julu 2016, nakon pet godina emotivne veze, i imaju troje dece. Mnogo puta se šuškalo da se… »
"Pozvala me je i rekla da se razvodimo" Petar Mitić i Ivana Pavković progovorili o braku: "To me je zateklo"
Blic 22.04.2024
Petar Mitić i Ivana Pavković godinama uživaju u skladnom braku, imaju troje dece, a često se u medijima spekulisalo o njihovom razvodu. - Ja imam osećaj da smo se mi više svađali dok smo zajedno radili, zbog nervoze. Nama je već dugo sve isto… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 23 minutajoš 36 povezanih

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 23 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 58 minutajoš 17 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 23 minutajoš 8 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja zasedanje, na dnevnom redu i Vučevićeva ostavka
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih