Povezane vesti
Svi brujali o razvodu godinu dana nakon svadbe! Đani iskreno o sinu Marku: "Nigde nije med i mleko!"
Mondo 22.04.2024
Radiša Trajković Đani komentarisao je navode da mu se sin Marko razvodi. Radiša Trajković Đani komentarisao je navode da mu se sin Marko razvodi. U svim domaćim medijima nedavno je odjeknula vest da se Marko Trajković, sin pevača Radiše Trajovića Đanija… »
"Nigde nije med i mleko" Đani progovorio o razvodu mlađeg sina Marka: I Slađa i ja se svađamo oko gluposti, pa se ne razvodimo!…
Kurir 22.04.2024
Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula vest da se sin Radiše Trajkovića Đanija razvodi, međutim folker priznaje da u tome nema istine, iako ni u jednom odnosu nije sve savršeno. - Ne, on se ne razvodi! Nigde nije med i mleko, naravno! Ja sam sa Slađom… »
Vesti dana »

Blokiran sud u Novom Sadu, zaposleni ulaze iza kordona policije, priveden Radivoj Jovović
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih

Kremlj: Tramp pozvao Putina; Zelenski: Pregovori Ukrajine, Rusije i SAD treba da se održe bez preduslova
RTS pre 32 minutajoš 82 povezane

Demolirano još jedno sedište SNS-a, Vučić kaže 'nemaju program, samo ruše i pale'
BBC News pre 7 minutajoš 23 povezane

Mali: Vanredno povećanje minimalne zarade od 1. oktobra, minimalac će biti 500 evra
NIN pre 47 minutajoš 13 povezanih