Povezane vesti
Bez vode neke ulice u Novom Sadu
Dnevnik 22.04.2024
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Šaljapinova ulica. Takođe, zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica profesora Grčića i okolne ulice. Iz Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" napominju… »
Bez vode Šaljapinova i Ulica profesora Grčića
RTV 22.04.2024
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 13 sati biti Šaljapinova i Ulica profesora Grčića i okolne ulice, saopštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" Novi Sad. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe… »
Delovi Klise bez vode zbog havarija
Moj Novi Sad 22.04.2024
Zbog radova na sanaciji havarija, bez vode će danas do 13 sati biti Šaljapinova, kao i Ulica profesora Grčića i okolne ulice u Novom Sadu. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 47 minutajoš 28 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 47 minutajoš 35 povezanih
Vučić o "ekonomskom identitetu Evroazije": Uloga malih zemalja biće sve važnija u svetu u kome više nema pravila
RTV pre 2 satajoš 57 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
Glas Zaječara pre 5 satijoš 6 povezanih