Повезане вести

(Видео): Миљана Кулић разбија по имању: Нишлијка направила хаос, камере све забележиле

(Видео): Миљана Кулић разбија по имању: Нишлијка направила хаос, камере све забележиле

Блиц 22.04.2024
Контроверзна ријалити учесница Миљана Кулић током данашњег дана направила је хаос на имању у Шминаовцима. Наиме, на Инстаграм страници која помно прати дешавања у ријалитију, објављен је снимак на ком се види Миљана која… »
Миљана Кулић напустила Белу кућу! Појавио се шок снимак како разбија по имању, невиђени хаос у елити! (видео)

Миљана Кулић напустила Белу кућу! Појавио се шок снимак како разбија по имању, невиђени хаос у елити! (видео)

Курир 22.04.2024
Миљана Кулић напустила Белу кућу. Ријалити звезда и "краљица скандала", Миљана Кулић, поново прави хаос на имању у Шимановцима. Док су други учесници "Елите" имали састанак за црним столом, Миљана је изашла из Беле куће и… »
"Вештачење је показало да има 17 шифара": Марко Ђедовић открио детаље након суђења са Миљаном Кулић: "Проглашена је…

"Вештачење је показало да има 17 шифара": Марко Ђедовић открио детаље након суђења са Миљаном Кулић: "Проглашена је…

Блиц 22.04.2024
Марко Ђедовић тужио је Миљану Кулић због повреда које му је нанела у трећој сезони "Задруге" када га је бубицом ударила у главу. Суд је пресудио у његову корист, а сада је Марко изнео детаље спора. - Миљана не пије лекове… »
"Тражио је да ме затворе у затворску лудницу": Миљана Кулић открила детаље суђења са Марком Ђедовићем: "Суд ми је одредио…

"Тражио је да ме затворе у затворску лудницу": Миљана Кулић открила детаље суђења са Марком Ђедовићем: "Суд ми је одредио…

Блиц 22.04.2024
Миљана Кулић проговорила је о сукобу са Марком Ђедовићем који је против ње покренуо судски спор. Наиме, Марко Ђедовић тужио је Миљану због тога што га је у трећој сезони ријалити програма "Задруга" ударила бубицом у главу и… »

Вести дана »