Povezane vesti

„Brat čistog srca, šampion i mangup“: Dirljiv oproštaj od ubijenog MMA borca, rep pevač Smoke Mardeljano objavio pesmu…

„Brat čistog srca, šampion i mangup“: Dirljiv oproštaj od ubijenog MMA borca, rep pevač Smoke Mardeljano objavio pesmu…

Nova 22.04.2024
Uskoro će se navršiti dva meseca otkako je u beogradskom naselju Dorćol nasmrt izboden srpski MMA borac, reprezentativac Stefan Savić (23),a osumnjičeni za njegovo ubistvo - Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) i dalje su u bekstvu… »
"Mi smo Savke": Reper Smoke Mardeljano posvetio pesmu ubijenom MMA borcu Stefanu Saviću

"Mi smo Savke": Reper Smoke Mardeljano posvetio pesmu ubijenom MMA borcu Stefanu Saviću

Blic 22.04.2024
Jedan od najpoznatijih repera, Smoke Mardeljano, posvetio je pesmu od nazivom "Mi smo Savke" ubijenom reprezentativcu Srbije i MMA borcu, Stefanu Saviću. Savić je ubijen krajem februara na Dorćolu, a njegove ubice se i dalje nalaze u bekstvu. Savić je… »
Ubijeni MMA borac proslavio bi 24. Rođendan: Umesto toga, potresne poruke i od poznatog repera pesma sa posvetom

Ubijeni MMA borac proslavio bi 24. Rođendan: Umesto toga, potresne poruke i od poznatog repera pesma sa posvetom

Kurir 22.04.2024
Prošlo je skoro dva meseca otkako je izboden srpski MMA borac i reprezentativac Stefan Savić (23) u beogradskom naselju Dorćol kada su ga krvnički napali Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23). Naime, u nedelju 21. aprila ove godine MMA borac… »

Vesti dana »