Povezane vesti

"Izgubio sam kontrolu, mnogi su dobili hiv" Bane Vidaković nikad iskrenije o borbi sa heroinom

"Izgubio sam kontrolu, mnogi su dobili hiv" Bane Vidaković nikad iskrenije o borbi sa heroinom

Mondo 22.04.2024
Bane Vidaković progovorio je o borbi sa porocima. Bane Vidaković progovorio je o borbi sa porocima. Glumac Branko Bane Vidaković , koji je pre tri godine je osuđen zbog nedozvoljenog držanja heroina za ličnu upotrebu, od početka otvoreno govori o… »
"Skidao sam se na suvo sa heroina": Bane Vidaković progovorio o borbi sa porocima: "Majka mi je donosila supice i menjala…

"Skidao sam se na suvo sa heroina": Bane Vidaković progovorio o borbi sa porocima: "Majka mi je donosila supice i menjala…

Blic 22.04.2024
Glumac Branko Bane Vidaković otvoreno je pričao o borbi protiv poroka i otkrio kako je uspeo da se otme iz kandža narkotika-. Bane je otkrio da je heroin prvi put probao 1979. godine, nakon čega je počela agonija. - U naše vreme, to je bilo… »
"Na suvo sam se skidao sa heroina" Bane Vidaković o borbi s porocima: "Kupovao sam opijate, mogli su svi organi da mi…

"Na suvo sam se skidao sa heroina" Bane Vidaković o borbi s porocima: "Kupovao sam opijate, mogli su svi organi da mi…

Kurir 22.04.2024
Glumac Branko Bane Vidaković od početka otvoreno govori o svojim problemima sa porocima. Mnogi smatraju da ga je buran život sprečio da ostvari svoj pun glumački potencijal, ali on ni za čim ne žali. Kako je otkrio, heroin je prvi put probao 1979… »

Vesti dana »