Povezane vesti
Mentalno zdravlje: Šta je digitalna demencija i može li se sprečiti
Južne vesti 22.04.2024
Ben Birchall/PA Nervoza, smanjena pažnja i učestalo zaboravljanje za Katarinu Simić bili su crvena lampica da treba da promeni svakodnevne navike. „Dnevno sam provodila i do šest sati uz telefon, u neku ruku, postala sam zavisna. „Nisam mogla da… »
Mladi u Srbiji i mentalno zdravlje: Šta je digitalna demencija i može li se sprečiti
Danas 22.04.2024
Nervoza, smanjena pažnja i učestalo zaboravljanje za Katarinu Simić bili su crvena lampica da treba da promeni svakodnevne navike. „Dnevno sam provodila i do šest sati uz telefon, u neku ruku, postala sam zavisna. „Nisam mogla da se usredsredim na… »
Mladi u Srbiji i mentalno zdravlje: Šta je digitalna demencija i može li se sprečiti
Radio 021 22.04.2024
Pad koncentracije, rasuta pažnja, kratko pamćenje glavni su simptomi problema koji je 2012. Manfred Špicer, nemački psiholog, nazvao digitalnom demencijom. Ben Birchall/PA Nervoza, smanjena pažnja i učestalo zaboravljanje za Katarinu Simić bili su… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 8 satijoš 11 povezanih

Studenti koji hoće da uče izveli performans - bliceve na telefonima uperili u nebo
Euronews pre 59 minutajoš 61 povezana

Muftija Muhamed Jusufspahić: Nalazimo se u veoma bitnom trenutku, bitno uvažavanje međusobnih mišljenja
Insajder pre 35 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz: Bezbednosni pregledi vozova se privode kraju, spremni smo da se saobraćaj pusti
Radio 021 pre 8 satijoš 34 povezane

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 53 minutajoš 34 povezane