Povezane vesti
Mentalno zdravlje: Šta je digitalna demencija i može li se sprečiti
Južne vesti 22.04.2024
Ben Birchall/PA Nervoza, smanjena pažnja i učestalo zaboravljanje za Katarinu Simić bili su crvena lampica da treba da promeni svakodnevne navike. „Dnevno sam provodila i do šest sati uz telefon, u neku ruku, postala sam zavisna. „Nisam mogla da… »
Mladi u Srbiji i mentalno zdravlje: Šta je digitalna demencija i može li se sprečiti
Danas 22.04.2024
Nervoza, smanjena pažnja i učestalo zaboravljanje za Katarinu Simić bili su crvena lampica da treba da promeni svakodnevne navike. „Dnevno sam provodila i do šest sati uz telefon, u neku ruku, postala sam zavisna. „Nisam mogla da se usredsredim na… »
Mladi u Srbiji i mentalno zdravlje: Šta je digitalna demencija i može li se sprečiti
Radio 021 22.04.2024
Pad koncentracije, rasuta pažnja, kratko pamćenje glavni su simptomi problema koji je 2012. Manfred Špicer, nemački psiholog, nazvao digitalnom demencijom. Ben Birchall/PA Nervoza, smanjena pažnja i učestalo zaboravljanje za Katarinu Simić bili su… »
Vesti dana »
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
Novi magazin pre 2 satajoš 8 povezanih
Stari Savski most - policija pokušala da izgura građane sa mosta, Tepić i Popović probile kordon (UŽIVO)
Novi magazin pre 25 minutajoš 23 povezane
Hezbolah tvrdi da je gađao vojne ciljeve u Tel Avivu i na jugu Izraela
N1 Info pre 54 minutajoš 19 povezanih
"Pije samo vodu, odbija hranu": Upravnik Okružnog zatvora u Novom Sadu se oglasio o Vesiću: Za sada nije životno ugrožen
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih