Повезане вести

Пришла ми је девојка и тражила песму са друге стране јастука: Због Бајагиног одговора сви се смејали, а имао разлог да је…

Пришла ми је девојка и тражила песму са друге стране јастука: Због Бајагиног одговора сви се смејали, а имао разлог да је…

Курир 22.04.2024
Бајага и Инструктори су у недељу увече публику у МТС дворани вратили у 1984. годину, понављајући први београдски концерт, који је носио назив "Позитивна географија". Све ће бити исто као и пре четири деценије, само неће бити… »
Бајага у Дому Синдиката 40 година касније: Знам човека који је овај концерт чекао баш дуго

Бајага у Дому Синдиката 40 година касније: Знам човека који је овај концерт чекао баш дуго

Цити магазине 22.04.2024
Бајага и Инструктори, тачно 40 година након 21. априла 1984. вратили су се у Дом Синдиката, пардон, МТС Дворану и одржали репризу чувеног концерта. Један мој пријатељ је годинама уназад посећивао концерте Бајаге и Инструктора… »
Реприза почетка: „Бајага и инструктори“, прве четири деценије

Реприза почетка: „Бајага и инструктори“, прве четири деценије

Време 22.04.2024
Група „Бајага и инструктори“ представила је свој култни албум првенац „Позитивна географија“ пре 40 година у тадашњем Дому синдиката, а садашњој МТС дворани. Тим поводом су у недељу направили „римејк“ наступа, свирајући само… »

Вести дана »