Povezane vesti

Naš glumac u bolnici, oglasio se tužnom porukom: "Tablete ne rade posao, vid je počeo da me zeza..."

Naš glumac u bolnici, oglasio se tužnom porukom: "Tablete ne rade posao, vid je počeo da me zeza..."

Telegraf 22.04.2024
- Svako dobro i čuvajte svoje zdravlje - poručio je glumac. Domaći glumac Saša Ali (46) oglasio se sa odeljenja endokrinologije, odakle je svima koji ga prate na Instagramu poručio da brinu o sebi i svom zdravlju. - Dobro jutro sa endokrinologije. Došao… »
Naš popularni glumac završio u bolnici, pa se oglasio tužnim povodom: „Tablete ne rade posao“

Naš popularni glumac završio u bolnici, pa se oglasio tužnim povodom: „Tablete ne rade posao“

Nova 22.04.2024
Glumac Saša Ali otkrio je da se suočion sa zdravstvenim problemom i skrenuo pažnju javnosti, da je briga o zdravlju neophodna. Srpski glumac Saša Ali oglasio se sa odeljenja endokrinologije, odakle je svima koji ga prate na Instagramu poručio da brinu o… »
Naš poznati glumac završio u bolnici! (FOTO)

Naš poznati glumac završio u bolnici! (FOTO)

Svet plus 22.04.2024
Naš poznati glumac, završio je u bolnici zbog problema sa šećerom. Saša Ali, oglasio se iz bolničke postelje putem društvene mreže Instagram i svojim pratiocima poručio da moraju da čuvaju zdravlje. - Dobro jutro sa endokrinologije. Došao sam da legnem… »
"Tablete više ne rade, vid je počeo da me zeza": Naš glumac podelio sliku iz bolničkog kreveta: "Na endokrinologiji sam"

"Tablete više ne rade, vid je počeo da me zeza": Naš glumac podelio sliku iz bolničkog kreveta: "Na endokrinologiji sam"

Blic 22.04.2024
Domaći glumac Saša Ali na svom Instagram profilu podelio je sliku iz bolnice. Naime, Saša Ali nalazi se na odeljenju endokrinologije, a svojim pratiocima poručio je da brinu o svom zdravlju. - Dobro jutro sa endokrinologije. Došao sam da legnem na… »

Vesti dana »