Повезане вести

Наш глумац у болници, огласио се тужном поруком: "Таблете не раде посао, вид је почео да ме зеза..."

Наш глумац у болници, огласио се тужном поруком: "Таблете не раде посао, вид је почео да ме зеза..."

Телеграф 22.04.2024
- Свако добро и чувајте своје здравље - поручио је глумац. Домаћи глумац Саша Али (46) огласио се са одељења ендокринологије, одакле је свима који га прате на Инстаграму поручио да брину о себи и свом здрављу. - Добро јутро… »
Наш популарни глумац завршио у болници, па се огласио тужним поводом: „Таблете не раде посао“

Наш популарни глумац завршио у болници, па се огласио тужним поводом: „Таблете не раде посао“

Нова 22.04.2024
Глумац Саша Али открио је да се суочион са здравственим проблемом и скренуо пажњу јавности, да је брига о здрављу неопходна. Српски глумац Саша Али огласио се са одељења ендокринологије, одакле је свима који га прате на… »
Наш познати глумац завршио у болници! (ФОТО)

Наш познати глумац завршио у болници! (ФОТО)

Свет плус 22.04.2024
Наш познати глумац, завршио је у болници због проблема са шећером. Саша Али, огласио се из болничке постеље путем друштвене мреже Инстаграм и својим пратиоцима поручио да морају да чувају здравље. - Добро јутро са… »
"Таблете више не раде, вид је почео да ме зеза": Наш глумац поделио слику из болничког кревета: "На ендокринологији сам"

"Таблете више не раде, вид је почео да ме зеза": Наш глумац поделио слику из болничког кревета: "На ендокринологији сам"

Блиц 22.04.2024
Домаћи глумац Саша Али на свом Инстаграм профилу поделио је слику из болнице. Наиме, Саша Али налази се на одељењу ендокринологије, а својим пратиоцима поручио је да брину о свом здрављу. - Добро јутро са ендокринологије… »

Вести дана »