Povezane vesti
Naš glumac u bolnici, oglasio se tužnom porukom: "Tablete ne rade posao, vid je počeo da me zeza..."
Telegraf 22.04.2024
- Svako dobro i čuvajte svoje zdravlje - poručio je glumac. Domaći glumac Saša Ali (46) oglasio se sa odeljenja endokrinologije, odakle je svima koji ga prate na Instagramu poručio da brinu o sebi i svom zdravlju. - Dobro jutro sa endokrinologije. Došao… »
Naš popularni glumac završio u bolnici, pa se oglasio tužnim povodom: „Tablete ne rade posao“
Nova 22.04.2024
Glumac Saša Ali otkrio je da se suočion sa zdravstvenim problemom i skrenuo pažnju javnosti, da je briga o zdravlju neophodna. Srpski glumac Saša Ali oglasio se sa odeljenja endokrinologije, odakle je svima koji ga prate na Instagramu poručio da brinu o… »
"Tablete više ne rade, vid je počeo da me zeza": Naš glumac podelio sliku iz bolničkog kreveta: "Na endokrinologiji sam"
Blic 22.04.2024
Domaći glumac Saša Ali na svom Instagram profilu podelio je sliku iz bolnice. Naime, Saša Ali nalazi se na odeljenju endokrinologije, a svojim pratiocima poručio je da brinu o svom zdravlju. - Dobro jutro sa endokrinologije. Došao sam da legnem na… »
Vesti dana »
Si upozorio SAD: Sastanak sa Trampom trajao duplo više nego što je predviđeno
Danas pre 39 minutajoš 23 povezane
Iz Vojvodine grme nakon finala Kupa! "I pravim zvezdašima je neugodno, jedan čovek pokvario sve"
Večernje novosti pre 2 satajoš 31 povezana
Danas sunčano i toplo, za vikend mogući pljuskovi: Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
NIN pre 9 minutajoš 14 povezanih
Nestvarna scena posle finala Kupa: Stanković se popeo na tribinu, pogledajte trenutak kad navijači Zvezde nisu hteli da ga puste
Nova pre 39 minutajoš 15 povezanih