Povezane vesti
Pohvalila se na mrežama Novosadska barbika menja profesiju: Moj prvi čas, imam i svesku, pa da i zapišem ponešto! (foto)
Dnevnik 22.04.2024
Nataša Bekvalac oglasila se na društvenim mrežama, a zbog njene objave mnogi su pomislili da menja profesiju. Novosadska barbika, Nataša Bekvalac, koja je nedavno transformacijom sve ostavila bez reči, te je mnogi na prvu loptu nisu ni prepoznali… »
Šuška se da Nataša Bekvalac menja profesiju! Pohvalila se na mrežama: Moj prvi čas, imam i svesku!
Mondo 22.04.2024
Nataša Bekvalac oglasila se na društvenim mrežama, a zbog njene objave mnogi su pomislili da menja profesiju. Nataša Bekvalac oglasila se na društvenim mrežama, a zbog njene objave mnogi su pomislili da menja profesiju. Novosadska barbika, Nataša… »
"Moj prvi čas": Nataša Bekvalac upisala školu, odmah se pohvalila posebnim detaljima
Blic 22.04.2024
Nataša Bekvalac uspešno se bavi pevanjem godinama unazad, a svojim najnovijim oglašavanjem mnoge je navela na razmišljanje da je odlučila da promeni profesiju. Naime, Nataša se putem svog Instagram profila pohvalila da je krenula na kurs šminkanja… »
Nataša Bekvalac menja profesiju? Pevačica upisala školu i odmah se pohvalila posebnim detaljima: Moj prvi čas!
Kurir 22.04.2024
Nataša Bekvalac uspešno se bavi pevanjem godinama unazad, a svojim najnovijim oglašavanjem mnoge je navela na razmišljanje da je odlučila da promeni profesiju. Naime, Nataša se putem svog Instagram profila pohvalila da je krenula na kurs šminkanja… »
Vesti dana »
Novi protest u Novom Sadu, blokirana raskrsnica kod Železničke stanice
RTS pre 25 minutajoš 61 povezana
Uzbuna u NATO redovima, dižu lovce! Rusija u masovnom napadu lansirala razne tipove raketa, ukrajinski pvo oborio 102 projektila i 42 bespilotne letelice!
Kurir pre 37 minutajoš 40 povezanih
Piksi saopštio loše vesti pred Dansku, da li ovo treba da brine srpske navijače?
Nova pre 25 minutajoš 23 povezane
Scholz kaže da se Putinov stav o ratu u Ukrajini nije promijenio
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 6 povezanih
Portparol Hezbolaha Mohamed Afif ubijen u izraelskom napadu na centar Bejruta
Blic pre 43 minutajoš 21 povezana