Povezane vesti
Pohvalila se na mrežama Novosadska barbika menja profesiju: Moj prvi čas, imam i svesku, pa da i zapišem ponešto! (foto)
Dnevnik 22.04.2024
Nataša Bekvalac oglasila se na društvenim mrežama, a zbog njene objave mnogi su pomislili da menja profesiju. Novosadska barbika, Nataša Bekvalac, koja je nedavno transformacijom sve ostavila bez reči, te je mnogi na prvu loptu nisu ni prepoznali… »
Šuška se da Nataša Bekvalac menja profesiju! Pohvalila se na mrežama: Moj prvi čas, imam i svesku!
Mondo 22.04.2024
Nataša Bekvalac oglasila se na društvenim mrežama, a zbog njene objave mnogi su pomislili da menja profesiju. Nataša Bekvalac oglasila se na društvenim mrežama, a zbog njene objave mnogi su pomislili da menja profesiju. Novosadska barbika, Nataša… »
"Moj prvi čas": Nataša Bekvalac upisala školu, odmah se pohvalila posebnim detaljima
Blic 22.04.2024
Nataša Bekvalac uspešno se bavi pevanjem godinama unazad, a svojim najnovijim oglašavanjem mnoge je navela na razmišljanje da je odlučila da promeni profesiju. Naime, Nataša se putem svog Instagram profila pohvalila da je krenula na kurs šminkanja… »
Nataša Bekvalac menja profesiju? Pevačica upisala školu i odmah se pohvalila posebnim detaljima: Moj prvi čas!
Kurir 22.04.2024
Nataša Bekvalac uspešno se bavi pevanjem godinama unazad, a svojim najnovijim oglašavanjem mnoge je navela na razmišljanje da je odlučila da promeni profesiju. Naime, Nataša se putem svog Instagram profila pohvalila da je krenula na kurs šminkanja… »
Vesti dana »
Kolima na doktorke u Beogradu tokom odavanja pošte poginulima u Novom Sadu
BBC News pre 36 minutajoš 55 povezanih
(Mapa): Studenti iz Beograda nastavljaju šetnju ka Novom Sadu: Kolona stigla u Sremske Karlovce, biciklisti ih prate u stopu (foto, video)
Blic pre 7 minutajoš 41 povezana
KRIK o SNS u Novom Sadu: Kako je tekla borba oko novca i naklonosti Andreja Vučića, i kakve veze sa tim ima Miloš Vučević?
Danas pre 8 satijoš 6 povezanih
Potrošači u borbi protiv visokih cena: Vidno manji broj ljudi u marketima većih trgovinskih lanaca u Beogradu
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana