Повезане вести
"Тако је то кад некога нема..." Да срце пукне од туге - Певачица се присетила изненада преминуле водитељке Бојане Јанковић…
Вечерње новости 22.04.2024
ЈАВНОСТ је и даље у шоку због изненадне смрти водитељке Пинка, Бојане Јанковић (46), а потресни детаљи њеног живота готово свакодневно се појављују у јавности. Фото: Друштвене мреже Бројне јавне личности опростиле су се од… »
„Стоји поред мене, смејемо се, пуштена јој је коса… Тако је то кад некога нема, а ту је“: Певачица се потресном објавом…
Нова 22.04.2024
Некадашња водитељка Јована Јанковић недавно је преминула у 47. години живота. Она је пронађена мртва у свом стану 19. априла 2024. године, а вест о њеној смрти шокирала је све који су је познавали и поштовали њен рад. Бројни… »
"Пуштена јој је коса, стоји поред мене и смејемо се" Певачица поделила сећање на Бојану, речи терају на сузе
Телеграф 22.04.2024
"Тако је то кад некога нема, а ту је..." навела је она. Јавност је потресла вест да је водитељка Бојана Јанковић преминула у 46. години. Њено тело пронађено је у стану у Београду, 19. априла 2024. године. Многима ће остати… »
"Пуштена јој је коса, стоји поред мене и смејемо се": Певачица се сломила због смрти пријатељице Бојане Јанковић: "Тако је то…
Блиц 22.04.2024
Бивша водитељка Пинка Бојана Јанковић умрла је у свом стану у Београду у 46. години живота. Бројне колеге и пријатељи дубоко су потресени због одласка особе, која им је, како су писали, својим осмехом и духом улепшавала животе… »
"Трагедија, била је једна од најлепших жена..." Водитељ Пинка се огласио након смрти Бојане Јанковић
Телеграф 22.04.2024
Милан се емотивним речима опростио од колегинице. Бојана Јанковић, некадашња водитељка Пинка, преминула је 19. априла у 46. години, а њено тело пронађено је у стану у Београду. Бројне колеге и јавне личности су опростиле од… »
Вести дана »

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Велики напад дронова обе стране: Пожар у Русији, у Кијеву након експлозија има повређених
Еуроневс пре 5 минутајош 55 повезаних

Данас у Србији топло и претежно сунчано, уз јак ветар, увече наоблачење, киша и пад температуре
Сербиан Невс Медиа пре 10 минутајош 23 повезане

НБА: Бруталне партије Јаниса и Вембањаме, Рајаковић убедљиво славио, Срби се још буде (ВИДЕО)
Данас пре 41 минутајош 18 повезаних