Povezane vesti
Pesma je plagijat, zvala sam džalu! Reperi podvalili Maji: Mislio je da niko neće skontati, platili su!
Mondo 22.04.2024
Maja Berović ispričala je kako su joj Džala i Buba dali pesmu koja je bila plagijat, ali i kako se sve završilo. Maja Berović ispričala je kako su joj Džala i Buba dali pesmu koja je bila plagijat, ali i kako se sve završilo. Sarajevski dvojac, Buba… »
"Pesma je bila plagijat, zvala sam džalu, on mi je rekao..." Maja progovorila o reperovoj podvali: Mislio je da niko neće…
Kurir 22.04.2024
Maja Berović nedavno je do detalja prepričala situaciju kada su je bosanski reperi Džala i Buba prevarili za ogroman novac. Pevačica je u potkastu "Petcast" govorila o svojoj karjeri i saradnicima a onda se prisetila momenta kada je shvatila da je… »
Vesti dana »
Državni sekretar: Do danas 1.800 ljudi evakuisano iz ratne zone na Bliskom istoku
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Preokret na tržištu: Nafta pojeftinila posle Trampove najave o skorom okončanju sukoba
Nedeljnik pre 17 minutajoš 23 povezane
Možemo da ga ne volimo, ali klasu ne smemo da mu osporimo! Nestvarni podvizi Jokićevog najljućeg rivala! (video)
Kurir pre 52 minutajoš 51 povezana
Naftni giganti iz Persijskog zaliva smanjuju proizvodnju zbog Ormuskog moreuza: Evo i zašto
Telegraf pre 12 minutajoš 22 povezane
"To me frustrira": Zabrinjavajuće reči Novaka iz SAD, niko ovo nije želeo da čuje VIDEO
Nova pre 17 minutajoš 27 povezanih