Повезане вести

Ђоковић рекордни пети пут најбољи спортиста света, добио „Лауреус награду”

Ђоковић рекордни пети пут најбољи спортиста света, добио „Лауреус награду”

Политика 22.04.2024
МАДРИД – Најбољи тенисер света Новак Ђоковић на вечерашњој свечаности у Мадриду рекордни пети пут у каријери добио је престижну „Лауреус награду” за најбољег спортисту света. Ђоковић је признање претходно добијао 2012, 2015… »
Ђоковић: "Спорт вас учи да није важно одакле сте и које сте боје коже" ВИДЕО

Ђоковић: "Спорт вас учи да није важно одакле сте и које сте боје коже" ВИДЕО

Б92 22.04.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић одржао је говор након што је по пети пут добио "Лауреус" признање за најбољег тенисера света. Тиме се Новак изједначио са Роџером Федерером, који је до сада био рекордер по броју тих признања… »
Ђоковић: Почаствован сам, спорт нас све уједињује (фото, видео)

Ђоковић: Почаствован сам, спорт нас све уједињује (фото, видео)

Спортски журнал 22.04.2024
Желим да пошаљем пољубац мојој супрузи, браћи, тиму, они су најзаслужнији за моје успехе - закључио је Ђоковић. - Почаствован сам, велика ми је част што сам што сам део свега овога, нечега што истински уједињује свет и људе… »
Светски, а наш Новак Ђоковић је најбољи спортиста света Лауреус награда по пети пут додељена српском тенисеру!

Светски, а наш Новак Ђоковић је најбољи спортиста света Лауреус награда по пети пут додељена српском тенисеру!

Дневник 22.04.2024
МАДРИД: Српски тенисер Новак Ђоковић добио је награду Лауреус који припада најбољем спортисти године! Ђоковић је признање претходно добијао 2012, 2015, 2016. и 2019. године и изједначио се са Роџером Федерером, који је до сада… »
Погледајте реакцију Надала када је Новак Ђоковић добио Лауреус: Да поглед може да убије...

Погледајте реакцију Надала када је Новак Ђоковић добио Лауреус: Да поглед може да убије...

Телеграф 22.04.2024
Рафаел Надал је један од Новакових највећих ривала и освајач 22 Гренд слем титуле. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић освојио је "Лауреус" највеће спортско признање које се додељује најбољем спортисти године. Ово је пети пут… »
Ђоковићу пети "Лауреус" за најбољег спортисту планете

Ђоковићу пети "Лауреус" за најбољег спортисту планете

Глас Америке 22.04.2024
МАДРИД — Најбољи тенисер света Новак Ђоковић проглашен је за најбољег спортисту света у избору фондације Лауреус пети пут у каријери, чиме је изједначио рекорд који је до сада сам држао швајцарски тенисер Роџер Федерер. За… »
Јелена извадила телефон, рафа заћутао! Сви причају о овим реакцијама - госпођа Ђоковић ухватила сваки тренутак!

Јелена извадила телефон, рафа заћутао! Сви причају о овим реакцијама - госпођа Ђоковић ухватила сваки тренутак!

Мондо 22.04.2024
Новак Ђоковић и његова породица овај понедељак никад неће заборавити. Новак Ђоковић и његова породица овај понедељак никад неће заборавити Новак Ђоковић добио је пети пут најпрестижнију "Лауреус" награду и изједначио се са… »
Аитана најбоља, Белингем „највећи пробој године”, Симон „повратак године” (фото, видео))

Аитана најбоља, Белингем „највећи пробој године”, Симон „повратак године” (фото, видео))

Посебно признање додељено је Фондацији Рафаел Надал, која помаже више од 1.000 талентованих младих људи из Шпаније и Индије. Новак Ђоковић проглашен је за најбољег спортисту, пети, рекордни пут, добио је награду Лауреус. За… »
Новак Ђоковић најбољи спортиста света - пети пут добио награду Лауреус! (фото, видео)

Новак Ђоковић најбољи спортиста света - пети пут добио награду Лауреус! (фото, видео)

Изједначио се са рекордером Роџером Федерером. Србин Новак Ђоковић пети пут је добио Лауреус награду за најбољег спортисту света (2012, 2015, 2016, 2019, 2023). Награду је добио за 2023. годину. Са пет "трофеја" изједначио се… »
Новак Ђоковић по пети пут најбољи спортиста света!

Новак Ђоковић по пети пут најбољи спортиста света!

Б92 22.04.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић проглашен је за најбољег спортисту света на 25. издању додела "Лауреус" награда у Мадриду. Легендарни квортеберк Том Брејди му је уручио награду испред конкуренције коју су чинили атлетичари Мондо… »
Новак Ђоковић пети пут најбољи спортиста света!

Спорт клуб 22.04.2024
Новак Ђоковић је пети пут најбољи спортиста света. Први играч на АТП листи је у жестокој конкуренцији добио награду "Лауреус" за 2023, а признање му је уручено на гала свечаности у дворани „Каса де Кореос“ у Мадриду. Српски… »
Ђоковић је најбољи спортиста света, изједначио рекорд Федерера

Ђоковић је најбољи спортиста света, изједначио рекорд Федерера

Нова 22.04.2024
Новак Ђоковић је проглашен за најбољег спортисту света. Српски ас је освојио ову награду 2012, 2015, 2016. и 2019. године, а сада је то урадио после пет година паузе. Новак се овим изједначио са Роџером Федерером који је био… »
Новак Ђоковић пети пут добитник награде за најбољег спортисту света: Србин изједначио рекорд Федерера

Новак Ђоковић пети пут добитник награде за најбољег спортисту света: Србин изједначио рекорд Федерера

Еуроневс 22.04.2024
Новак Ђоковић неће учествовати на предстојећем Мастерсу у Мадриду, али је ових дана боравио у шпанској престоници, да би вечерас, на гала церемонији, проглашен за најбољег спортисту света у претходној години! После чега само он… »

Вести онлине 22.04.2024
Новак Ђоковић је пети пут најбољи спортиста света. Први играч на АТП листи је у жестокој конкуренцији добио награду “Лауреус” за 2023, а признање му је уручено на гала свечаности у дворани “Каса де Кореос” у Мадриду. Српски… »
Ђоковић по пети пут најбољи спортиста света

Ђоковић по пети пут најбољи спортиста света

Нови магазин 22.04.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић добио је вечерас у Мадриду награду "Лауреус" за најбољег спортисту света у 2023. години. Ово је пети пут да Ђоковић осваја признање за најбољег спортисту године, а тако се изједначио са некадашњим… »
Новак: "Драго ми је да ми баш ти предајеш награду..."

Новак: "Драго ми је да ми баш ти предајеш награду..."

Спортске.нет 22.04.2024
Легендарни Енди Гарсија је водио вечерашњу доделу награда "Лауреус", а награду за најбољег спортисту доделио је Том Брејди, највећи мајстор НФЛ-а у историји. Награда је отишла у руке - Новаку Ђоковићу! "Драго ми је да ми баш ти… »
Дјоковиц: Спорт теацхес иоу тхат ит доесн'т маттер вхере иоу аре фром ор вхат цолор иоур скин ис ВИДЕО

Дјоковиц: Спорт теацхес иоу тхат ит доесн'т маттер вхере иоу аре фром ор вхат цолор иоур скин ис ВИДЕО

Б92 22.04.2024
Сербиан теннис плаиер Новак Дјоковиц гаве а спеецх афтер рецеивинг тхе "Лауреус" рецогнитион фор тхе бест теннис плаиер ин тхе ворлд фор тхе фифтх тиме. Теннис ворлд Но. 1 Новак Дјоковиц хас беен цровнед Лауреус Ворлд Спортсман… »
Надал и алкараз остали у шоку: Новак Ђоковић проглашен за најбољег спортисту света, па одржао говор који ће се памтити!

Надал и алкараз остали у шоку: Новак Ђоковић проглашен за најбољег спортисту света, па одржао говор који ће се памтити!

Вечерње новости 22.04.2024
Новак Ђоковић је проглашен за најбољег спортисту света, а на светковини у Мадриду одржао је говор који је одушевио многе. Сцреенсхот / Еуроспорт Подсетимо, чак пети пут у животу Ноле је добио "Лауреус" награду за најбољег… »
Моћна порука Новака Ђоковића: „Није битно одакле долазите, спорт уједињује људе“

Моћна порука Новака Ђоковића: „Није битно одакле долазите, спорт уједињује људе“

Хот спорт 22.04.2024
Новак је по пети пут изабран за најбољег спортисту године Српски тенисер Новак Ђоковић изабран је за спортисту године и постао „Лауреус“ пети пут у својој каријери. Ђоковић је признање Лауреус до сада освајао четири пута –… »
Новак Ђоковић је најбољи спортиста света: Гоат достигао „вечност“ и изједначио рекорд са Федерером!

Новак Ђоковић је најбољи спортиста света: Гоат достигао „вечност“ и изједначио рекорд са Федерером!

Хот спорт 22.04.2024
Највећи свих времена! Српски тенисер Новак Ђоковић изабран је за спортисту године и постао „Лауреус“ пети пут у својој каријери. Ђоковић је признање Лауреус до сада освајао четири пута – 2012, 2015, 2016. и 2019. године. Сада… »
Ово су изрази лица Рафе Надала и Карлоса Алкараза док је Новак дизао трофеј за најбољег на свету!

Ово су изрази лица Рафе Надала и Карлоса Алкараза док је Новак дизао трофеј за најбољег на свету!

Спортске.нет 22.04.2024
Рафаел Надал и Карлос Алкараз су, између осталих, присуствовали додели Лауреус награда за 2023. годину, а поздравили су и најбољег спортисту данашњице - Новака Ђоковића. Српски тенисер је добио по пети пут ову престижну награду… »
Ђоковић после освајања „Лауреус“ награде: Спорт уједињује

Ђоковић после освајања „Лауреус“ награде: Спорт уједињује

Спорт клуб 22.04.2024
Новак Ђоковић је успео да освоји награду за најбољег спортисту године пети пут и тако се изједначио са Роџером Федерером. Најбољи тенисер света се захвалио свима, а посебно апострофирао колеге из света тениса који су вечерас… »
Нико као Аитана: Велика победа фудбала жена на Лауреусу

Нико као Аитана: Велика победа фудбала жена на Лауреусу

Спорт клуб 22.04.2024
У избору спортске академије Лауреус додељене су у Мадриду у понедељак увече награде најбољима на свету за 2023. годину. Новак Ђоковић је најбољи спортиста године. Српски тенисер је ову награду освојио пети пут. Овогодишњу… »
Новак Ђоковић најбољи спортиста на свету! Победио Месија, стигао Федерера - "Лауреус" опет у рукама највећег!

Новак Ђоковић најбољи спортиста на свету! Победио Месија, стигао Федерера - "Лауреус" опет у рукама највећег!

Мондо 22.04.2024
Највећи тенисер свих времена добио престижно признање у Шпанији! Највећи тенисер свих времена добио престижно признање у Шпанији! Новак Ђоковић освајач је престижне "Лауреус" награде, којом се проглашавају најбољи спортисти у… »
Новак Ђоковић добио награду за најбољег на свету, па одржао моћан говор: "Није битно одакле долазите..."

Новак Ђоковић добио награду за најбољег на свету, па одржао моћан говор: "Није битно одакле долазите..."

Телеграф 22.04.2024
Награда је пети пут у рукама Новака Ђоковића. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић освојио је "Лауреус" највеће спортско признање које се додељује најбољем спортисти године. Ово је пети пут да се Србин подиже трофеј намењен… »

Вести дана »