Povezane vesti

Nole za stolom sa svojim najvećim idolom: Evo ko je sve još bio tu i učinio mu veliku čast tokom Laureusa

Nole za stolom sa svojim najvećim idolom: Evo ko je sve još bio tu i učinio mu veliku čast tokom Laureusa

Telegraf 22.04.2024
Kakva ekipa... Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je po peti put u karijeri "Laureus" najveće sportsko priznanje koje se dodeljuje najboljem sportisti godine. Pre toga, priznanje je osvajao četiri puta - 2012, 2015, 2016. i 2019. godine… »
Đoković po peti put najbolji sportista sveta

Đoković po peti put najbolji sportista sveta

Radio sto plus 22.04.2024
Ovo je peti put da Đoković osvaja priznanje za najboljeg sportistu godine, a tako se izjednačio sa nekadašnjim švajcarskim šampionom Rodžerom Federerom. Srpski teniser je prethodno nagradu dobijao 2012, 2015, 2016. i 2019. godine. Pored Đokovića… »
Novak Đoković rekordni peti put najbolji sportista sveta

Novak Đoković rekordni peti put najbolji sportista sveta

RTK 22.04.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković na večerašnjoj svečanosti u Madridu rekordni peti put u karijeri dobio je prestižnu „Laureus nagradu“ za najboljeg sportistu sveta. Đoković je priznanje prethodno dobijao 2012, 2015, 2016. i 2019. godine i… »
Nerealno je da mi ti predaješ nagradu... Moćan govor Novaka Đokovića: Vi i ja deci pokazujemo kako treba da se odnosimo u…

Nerealno je da mi ti predaješ nagradu... Moćan govor Novaka Đokovića: Vi i ja deci pokazujemo kako treba da se odnosimo u…

Kurir 22.04.2024
Novak Đoković je peti put u istoriji dobitnik Laureus nagrade za najboljeg sportistu na svetu. Đoković je krunisan u Madridu, a nagradu mu je uručio Tom Brejdi, najbolji kvoterbek u istoriji američkog fudbala. Novak se prvo njemu obratio po… »
Goat krunisao goat-a! "Nerealno da mi ti predaješ nagradu": Novak dobio Laureus od jednog od najvećih ikada

Goat krunisao goat-a! "Nerealno da mi ti predaješ nagradu": Novak dobio Laureus od jednog od najvećih ikada

Telegraf 22.04.2024
Veliki prijatelj dodelio je Noletu rekordni 5. prestižni trofej. Novak Đoković je osvojio Laureus po peti put u karijeri! Nole je u konkurenciji Lionela Mesija, Erlinga Halanda, Noe Lajlsa, Armanda Duplantisa i Maksa Ferštapena izabran za najboljeg… »

Vesti dana »