Повезане вести
Ноле за столом са својим највећим идолом: Ево ко је све још био ту и учинио му велику част током Лауреуса
Телеграф 22.04.2024
Каква екипа... Најбољи тенисер света Новак Ђоковић освојио је по пети пут у каријери "Лауреус" највеће спортско признање које се додељује најбољем спортисти године. Пре тога, признање је освајао четири пута - 2012, 2015… »
Ђоковић по пети пут најбољи спортиста света
Радио сто плус 22.04.2024
Ово је пети пут да Ђоковић осваја признање за најбољег спортисту године, а тако се изједначио са некадашњим швајцарским шампионом Роџером Федерером. Српски тенисер је претходно награду добијао 2012, 2015, 2016. и 2019… »
Новак Ђоковић рекордни пети пут најбољи спортиста света
РТК 22.04.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић на вечерашњој свечаности у Мадриду рекордни пети пут у каријери добио је престижну „Лауреус награду“ за најбољег спортисту света. Ђоковић је признање претходно добијао 2012, 2015, 2016. и… »
Нереално је да ми ти предајеш награду... Моћан говор Новака Ђоковића: Ви и ја деци показујемо како треба да се односимо у…
Курир 22.04.2024
Новак Ђоковић је пети пут у историји добитник Лауреус награде за најбољег спортисту на свету. Ђоковић је крунисан у Мадриду, а награду му је уручио Том Брејди, најбољи квотербек у историји америчког фудбала. Новак се прво њему… »
Гоат крунисао гоат-а! "Нереално да ми ти предајеш награду": Новак добио Лауреус од једног од највећих икада
Телеграф 22.04.2024
Велики пријатељ доделио је Нолету рекордни 5. престижни трофеј. Новак Ђоковић је освојио Лауреус по пети пут у каријери! Ноле је у конкуренцији Лионела Месија, Ерлинга Халанда, Ное Лајлса, Арманда Дуплантиса и Макса Ферштапена… »
Вести дана »
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
BBC News пре 6 сатијош 30 повезаних
Хрка подржала Јаћимовићев предлог о блокади Београда: "Коначно да се ујединимо"
Радио 021 пре 3 сатајош 26 повезаних
ФИФА ранг листа: Србија назадовала на 37. место, Шпанија остала прва
Еуроневс пре 25 минутајош 37 повезаних
Гувернерка НБС: Делез изнео из Србије 130 милиона евра без плаћања пореза
Данас пре 5 сатијош 71 повезана