Povezane vesti
Nole za stolom sa svojim najvećim idolom: Evo ko je sve još bio tu i učinio mu veliku čast tokom Laureusa
Telegraf 22.04.2024
Kakva ekipa... Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je po peti put u karijeri "Laureus" najveće sportsko priznanje koje se dodeljuje najboljem sportisti godine. Pre toga, priznanje je osvajao četiri puta - 2012, 2015, 2016. i 2019. godine. Novaku… »
Đoković po peti put najbolji sportista sveta
Radio sto plus 22.04.2024
Ovo je peti put da Đoković osvaja priznanje za najboljeg sportistu godine, a tako se izjednačio sa nekadašnjim švajcarskim šampionom Rodžerom Federerom. Srpski teniser je prethodno nagradu dobijao 2012, 2015, 2016. i 2019. godine. Pored Đokovića, u… »
Novak Đoković rekordni peti put najbolji sportista sveta
RTK 22.04.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković na večerašnjoj svečanosti u Madridu rekordni peti put u karijeri dobio je prestižnu „Laureus nagradu“ za najboljeg sportistu sveta. Đoković je priznanje prethodno dobijao 2012, 2015, 2016. i 2019. godine i izjednačio… »
Nerealno je da mi ti predaješ nagradu... Moćan govor Novaka Đokovića: Vi i ja deci pokazujemo kako treba da se odnosimo u…
Kurir 22.04.2024
Novak Đoković je peti put u istoriji dobitnik Laureus nagrade za najboljeg sportistu na svetu. Đoković je krunisan u Madridu, a nagradu mu je uručio Tom Brejdi, najbolji kvoterbek u istoriji američkog fudbala. Novak se prvo njemu obratio po dobijanju… »
Goat krunisao goat-a! "Nerealno da mi ti predaješ nagradu": Novak dobio Laureus od jednog od najvećih ikada
Telegraf 22.04.2024
Veliki prijatelj dodelio je Noletu rekordni 5. prestižni trofej. Novak Đoković je osvojio Laureus po peti put u karijeri! Nole je u konkurenciji Lionela Mesija, Erlinga Halanda, Noe Lajlsa, Armanda Duplantisa i Maksa Ferštapena izabran za najboljeg… »
Vesti dana »
Skupština završila rad za danas, nastavak sednice sutra u 10.00 časova
RTV pre 36 minutajoš 32 povezane
Izraelski vojnici koji su razbili statuu Isusa dobili 30 dana zatvora
Nedeljnik pre 51 minutajoš 40 povezanih
Odložena sednica Izbornog veća na Medicinskom fakultetu u Beogradu
Nedeljnik pre 6 minutajoš 47 povezanih
Predsednik Vučić i Peter Mađar o odnosima Srbije i Mađarske
Radio sto plus pre 1 satjoš 20 povezanih