Povezane vesti
Džidži pokušali da ukradu automobil! Drama ispred pevačicine zgrade, komšija sve video
Mondo 23.04.2024
Aleksandra Stojković Džidža našla se na meti lopova. Aleksandra Stojković Džidža našla se na meti lopova. Pevačici Aleksandri Stojković Džidži lopovi su pokušali da ukradu auto. Incident se dogodio prošlog vikenda dok je radila u studiju… »
Ćerki Dragana Stojkovića Bosanca pokušali da ukradu auto! "Odjednom uleće čovek, mislila sam da je šala..."
Telegraf 23.04.2024
- Htela sam da prijavim policiji, ali pošto imam odličnu zaštitu, samo mi je bilo maltretiranje da idem po državnim institucijama i da jurim NN lica - tvrdi Džidža. Aleksandri Stojković Džidži nepoznate osobe pokušale su da ukradu kola, dok je… »
Komšija video lopove! Džidži pokušali da ukradu auto, pevačica van sebe! Evo šta je uradila!
Kurir 23.04.2024
Aleksandri Stojković Džidži lopovi su pokušali da ukradu auto. Incident se dogodio prošlog vikenda dok je radila u studiju. Dalju štetu je sprečio komšija koji je video da se nepoznati muškarci muvaju oko njenog vozila. Naša saznanja je… »
Vesti dana »
Uz Jokića i trener piše istoriju: Majk Meloun pomera granice Denvera
Večernje novosti pre 51 minutajoš 10 povezanih
"Jedini koji je došao iz Zvezda Granda": Tanja Savić pozvala kolege na koncert, došao samo jedan pevač
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih
Iznad četiri ruske oblasti oborena 34 ukrajinska drona; Zelenski: Putin pokušava da nas istisne iz Kurske oblasti
RTS pre 16 minutajoš 7 povezanih