Povezane vesti

"Izašao iz kombija I pucao na mene": Ranjeni muškarac (42) iz Sopota ispričao policiji njegovu verziju pucnjave

"Izašao iz kombija I pucao na mene": Ranjeni muškarac (42) iz Sopota ispričao policiji njegovu verziju pucnjave

Kurir 23.04.2024
I.J. (42) iz Sopota kod Beograda koji je juče primljen u Urgentni centar zbog prostrelnih rana pušten je na kućno lečenje. On je policiji rekao da je pored njegove kapije stao muškarac, izašao iz kombija i ispalio nekoliko hitaca u njegovom pravcu… »
"Izašao je iz kombija i pucao na mene" Misterija pucnjave u Sopotu, muškarac tvrdi da je meta napada

"Izašao je iz kombija i pucao na mene" Misterija pucnjave u Sopotu, muškarac tvrdi da je meta napada

Mondo 23.04.2024
Muškarac iz Sopota koji tvrdi da je bio meta napada opisao je policiji šta se dogodilo ispred dvorišta njegove kuće. Muškarac iz Sopota koji tvrdi da je bio meta napada opisao je policiji šta se dogodilo ispred dvorišta njegove kuće. Muškarac… »
"Izašao je iz kombija i pucao u mene dok sam bio u dvorištu": Ranjeni iz Sopota policiji opisao detalje napada

"Izašao je iz kombija i pucao u mene dok sam bio u dvorištu": Ranjeni iz Sopota policiji opisao detalje napada

Telegraf 23.04.2024
Zanimljivo je što policija nije našla nijedan dokaz koji bi potvrdio njegovu priču. I.J. (42) iz Sopota kod Beograda koji je juče primljen u Urgentni centar zbog prostrelnih rana pušten je na kućno lečenje. On je policiji rekao da je pored njegove… »
Upucan muškarac u Beogradu! Tvrdi da je bio u dvorištu kuće kada je neko zapucao iz automobila

Upucan muškarac u Beogradu! Tvrdi da je bio u dvorištu kuće kada je neko zapucao iz automobila

Mondo 23.04.2024
Muškarac je, navodno, upucan u dvorištu kuće u Beogradu. Muškarac je, navodno, upucan u dvorištu kuće u Beogradu. U Urgentni centar u Beogradu juče je ujutru je primljen I. J. (42) sa prostrelnim ranama na nogama. On je lekarima izjavio da je… »
Pucnjava u Beogradu: Muškarac upucan u noge, tvrdi da je bio u dvorištu kuće: Policija ispituje slučaj

Pucnjava u Beogradu: Muškarac upucan u noge, tvrdi da je bio u dvorištu kuće: Policija ispituje slučaj

Blic 23.04.2024
U Urgentni centar u Beogradu juče je ujutru je primljen I.J. (42) sa prostrelnim ranama na nogama. On je lekarima izjavio da je, navodno, upucan u dvorištu svoje kuće nadomak Beograda. Međutim, policija nije tamo nije našla dokaze koji bi podržali… »

Blic 23.04.2024
U Urgentni centar u Beogradu juče je ujutru je primljen I.J. (42) sa prostrelnim ranama na nogama. On je lekarima izjavio da je, navodno, upucan u dvorištu svoje kuće nadomak Beograda. Međutim, policija nije tamo nije našla dokaze koji bi podržali… »
Muškarac upucan u noge, tvrdi da je bio u dvorištu kuće: Policija u Beogradu ispituje slučaj

Muškarac upucan u noge, tvrdi da je bio u dvorištu kuće: Policija u Beogradu ispituje slučaj

Kurir 23.04.2024
U Urgentni centar u Beogradu juče ujutru je primljen I.J. (42) sa prostrelnim ranama na nogama. On je lekarima izjavio da je, navodno, upucan u dvorištu svoje kuće nadomak Beograda. Međutim, policija nije tamo nije našla dokaze koji bi podržali… »
Muškarac upucan u noge, tvrdi da je bio u dvorištu kuće: Policija u Beogradu ispituje njegove tvrdnje

Muškarac upucan u noge, tvrdi da je bio u dvorištu kuće: Policija u Beogradu ispituje njegove tvrdnje

Telegraf 23.04.2024
I. J. su konstatovane lake telesne povrede i on je pušten na kućno lečenje. U Urgentni centar u Beogradu juče je ujutru je primljen I.J. (42) sa prostrelnim ranama na nogama, saznaje "Telegraf.rs". On je lekarima izjavio da je, navodno, upucan u… »

Vesti dana »