Povezane vesti
„Jela sam kilo banana i 300 grama čokolade dnevno, a bila sam sve mršavija“: Naša pevačica progovorila o borbi sa neizlečivom…
Nova 23.04.2024
Pevačica Romana Panić svojevremeno je otkrila da je bila tinejdžerka kada je saznala da boluje od dijabetesa. Posumnjala je da nešto nije u redu sa njenim zdravljem kada je jela velike količine hrane, a gubila kilograme. „Sa 15 godina sam saznala da imam… »
Jela je kilogram banana, 300 g čokolade, a svakog dana sve mršavija: Pevačica se od 15. godine bori sa neizlečivom bolešću...…
Kurir 23.04.2024
Pevačica Romana Panić svojevremeno je otkrila da je bila tinejdžerka kada je saznala da boluje od dijabetesa. Posumnjala je da nešto nije u redu sa njenim zdravljem kada je jela velike količine hrane, a gubila kilograme. - Sa 15 godina sam saznala da… »
"Jela sam kilogram banana, 300g čokolade, a bila sam sve mršavija" Naša pevačica o borbi sa neizlečivom bolešću: "Kada su…
Blic 23.04.2024
Pevačica Romana Panić svojevremeno je otkrila da je bila tinejdžerka kada je saznala da boluje od dijabetesa. Posumnjala je da nešto nije u redu sa njenim zdravljem kada je jela velike količine hrane, a gubila kilograme. - Sa 15 godina sam saznala da… »
Vesti dana »

Tramp: Želeo bih da vidim prekid vatre u Ukrajini, moguć dobar dogovor sa Putinom
Beta pre 53 minutajoš 106 povezanih

Ubistvo novinara Al Džazire u izraelskom napadu u Gazi izazvalo zabrinutost međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 36 povezanih

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 7 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i međunarodna pomoć u gašenju
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 93 povezane