Povezane vesti
„Jela sam kilo banana i 300 grama čokolade dnevno, a bila sam sve mršavija“: Naša pevačica progovorila o borbi sa neizlečivom…
Nova 23.04.2024
Pevačica Romana Panić svojevremeno je otkrila da je bila tinejdžerka kada je saznala da boluje od dijabetesa. Posumnjala je da nešto nije u redu sa njenim zdravljem kada je jela velike količine hrane, a gubila kilograme. „Sa 15 godina sam saznala da imam… »
Jela je kilogram banana, 300 g čokolade, a svakog dana sve mršavija: Pevačica se od 15. godine bori sa neizlečivom bolešću...…
Kurir 23.04.2024
Pevačica Romana Panić svojevremeno je otkrila da je bila tinejdžerka kada je saznala da boluje od dijabetesa. Posumnjala je da nešto nije u redu sa njenim zdravljem kada je jela velike količine hrane, a gubila kilograme. - Sa 15 godina sam saznala da… »
Vesti dana »
Nova mera Vlade: Država pušta dizel iz rezervi, produžena zabrana izvoza nafte i naftnih derivata
NIN pre 43 minutajoš 141 povezana
Uhapšen muškarac u Zrenjaninu: Osumnjičen da je ubio čoveka čije je telo nađeno u Tisi
N1 Info pre 3 minutajoš 24 povezane
Režim u Iranu 'nije poražen, ali je oslabljen': Američki obaveštajci
BBC News pre 8 minutajoš 24 povezane
Nikola Jokić najefikasniji u porazu Denvera od Memfisa, ali i sa dvocifrenim brojem grešaka
Danas pre 2 satajoš 27 povezanih
Tuga u regionu: Preminuo mladić iz Bileće koji je pao sa 4. sprata Studentskog doma u Kotoru
Telegraf pre 2 satajoš 21 povezana