Povezane vesti
Evo gde sve Beograđani mogu dati potpis za listu Pokreta "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović"
Pravda 23.04.2024
Pokret "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" nastavlja sa skupljanjem potpisa za Beogradske izbore. Njima je potrebno 3000 potpisa za kandidaturu. Pokret je saopštio da Beograđani mogu dati svoj potpis na sledećim adresama: STARI GRAD Maršala… »
Evo gde sve Beograđani mogu dati potpis za listu Pokreta "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović"
Pravda 23.04.2024
Pokret "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" nastavlja sa skupljanjem potpisa za Beogradske izbore. Njima je potrebno 3000 potpisa za kandidaturu. Pokret je saopštio da Beograđani mogu dati svoj potpis na sledećim adresama: STARI GRAD Maršala… »
Vesti dana »
Kvar na magistralnom cevovodu saniran, Čačak i okolna mesta posle dva dana dobili vodu
Serbian News Media pre 1 satjoš 57 povezanih
Tepić (SSP): I tužilaštvo u Srbiji ima uvid u skaj prepisku kriminalaca ali ne reaguje
Pravo u centar pre 2 satajoš 14 povezanih
Alo i Informer sa ćerkama firmama dobili više od 58 miliona dinara iz javnih budžeta
In medija pre 2 satajoš 16 povezanih
Crna prognoza ukrajinskih medija: Trampova administracija "progutala" Putinov nuklearni ultimatum i okrenula leđa Kijevu!
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
Prvi u regionu: Srbija od septembra dobija Centar za multiplu sklerozu
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih