Povezane vesti
Evo gde sve Beograđani mogu dati potpis za listu Pokreta "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović"
Pravda 23.04.2024
Pokret "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" nastavlja sa skupljanjem potpisa za Beogradske izbore. Njima je potrebno 3000 potpisa za kandidaturu. Pokret je saopštio da Beograđani mogu dati svoj potpis na sledećim adresama: STARI GRAD Maršala… »
Evo gde sve Beograđani mogu dati potpis za listu Pokreta "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović"
Pravda 23.04.2024
Pokret "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" nastavlja sa skupljanjem potpisa za Beogradske izbore. Njima je potrebno 3000 potpisa za kandidaturu. Pokret je saopštio da Beograđani mogu dati svoj potpis na sledećim adresama: STARI GRAD Maršala… »
Vesti dana »
Termometar u Sjenici pao na samo 1 °C: Ostatak dana obeležiće sunce i letnje temperature
RINA pre 54 minutajoš 26 povezanih
Kijev probudile detonacije, Rusi ponovo tukli balističkim raketama! Ima mrtvih, među ranjenima troje dece: Udar na prestonicu Ukrajine u gluvo doba noći (video)
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
Zelenski upozorava: Još 10.000 severnokorejskih vojnika sprema se za odlazak u Rusiju
Nova pre 19 minutajoš 6 povezanih
Svetski dan srca: Skoro polovina smrtnih ishoda u Srbiji povezana je sa bolestima krvotoka
N1 Info pre 4 minutajoš 8 povezanih