Povezane vesti
Evo gde sve Beograđani mogu dati potpis za listu Pokreta "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović"
Pravda 23.04.2024
Pokret "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" nastavlja sa skupljanjem potpisa za Beogradske izbore. Njima je potrebno 3000 potpisa za kandidaturu. Pokret je saopštio da Beograđani mogu dati svoj potpis na sledećim adresama: STARI GRAD… »
Evo gde sve Beograđani mogu dati potpis za listu Pokreta "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović"
Pravda 23.04.2024
Pokret "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" nastavlja sa skupljanjem potpisa za Beogradske izbore. Njima je potrebno 3000 potpisa za kandidaturu. Pokret je saopštio da Beograđani mogu dati svoj potpis na sledećim adresama: STARI GRAD… »
Vesti dana »

Završen protest sindikata i studenata ispred Vlade u Beogradu, incident u Novom Sadu, postavljeni bilbordi sa aferama vlasti UŽIVO
Novi magazin pre 56 minutajoš 102 povezane

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 31 minutajoš 67 povezanih

Sporazum Amerike i Ukrajine o mineralima - o čemu je tu zapravo reč
BBC News pre 4 satijoš 29 povezanih